Gratis verzending NL vanaf € 75
Snelle levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper Ventura Pro

De Snooper Ventura Pro systemen zijn een geheel uniek satellietnavigatiesysteem specifiek ontworpen voor gebruik in campers en auto's met caravan. Als eerste navigatiesysteem ter wereld laten de Snooper Ventura Pro systemen u de lengte, breedte, hoogte en het gewicht van uw voertuig invoeren en vervolgens worden er alleen routes berekend die praktisch en veilig zijn. Door lage bruggen, smalle wegen, wegen met gewichtsbeperking etc. te vermijden. Zo kunt u ontspannen op weg naar uw bestemming en komt u minder vermoeid en/of gestresst aan op uw bestemming. In de uitgebreide database van 20.000 campings in 31 landen binnen Europa kunt u de faciliteiten selecteren die u wenst en de Snooper Ventura Pro zoekt naar de campings en/of camperplaatsen die hieraan voldoen. Zodra u hieruit een keuze maakt navigeert de Snooper Ventura Pro u er probleemloos naartoe. 
 

Meer dan 20.000 campings en camperplaatsen in 31 Europese landen

Maar dat is nog niet alles. Snooper heeft de handen ineengeslagen met de toonaangevende camper en campingorganisaties in Europa – ACSI, CamperStop door Facile en Route, Bordatlas, Caravan Club en Camping & Caravanning Club, om u de meest volledige campingdatabase te kunnen bieden, die standaard op de Snooper Ventura Pro systemen zijn opgeslagen. U hoeft slechts het land en de regio in te voeren waar u naartoe wilt en vervolgens uw wensen te selecteren uit een uitgebreide lijst campingfaciliteiten, zoals een zwembad, watersport, een rivier in de buurt, aan zee of met winkels, restaurants enz. de Snooper Ventura Pro systemen doen de rest. Er wordt dan een lijst weergegeven met campings die aan uw criteria voldoen, soms zelfs met foto’s, zodat u de camping zelf kunt zien. Zodra u de gewenste camping heeft geselecteerd, zullen de Snooper Ventura systemen u er rechtstreeks heen leiden.

Waarschuwing voor snelheidscontroles en flitspalen

De Snooper Ventura Pro systemen worden natuurlijk geleverd met de optie voor de bekroonde GPS-technologie voor flitspaaldetectie. De AURA-flitspaaldatabase van Snooper biedt nu bescherming over de hele wereld. Dus waar u ook gaat, u wordt altijd behoed voor gevaar. De Snooper Ventura Pro systemen maken gebruik van Enigma dus op het moment dat een nieuwe flitspaal of trajectcontrole wordt geïnstalleerd ergens op de Europese wegen dan kunt u het direct gratis downloaden, onbeperkt. Zo kunt er zeker van zijn dat u altijd gewaarschuwd wordt voor de nieuwste flitspalen.

Autonavigatie
Hoewel de Snooper Ventura Pro Systemen specifiek zijn ontworpen voor navigatie met een caravan of in een camper op veilige en toegestane wegen, is het product ook geschikt voor gebruik in alleen een auto. Wanneer u de Snooper Ventura Pro Systemen in autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto’s geleid!

Multi-route-technologie
Snooper heeft altijd de meest stijlvolle navigatiesystemen op de markt gehad. Maar ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze leveren ook kwaliteit. Neem onze nieuwe en unieke multi-route-technologie. De multi-route-technologie is in staat 10 verschillende bestemmingen te berekenen in één route, door alleen de postcodes in te voeren. Geen gedoe meer met stoppen en starten en moeizaam elk apart adres opzoeken; gewoon binnen een paar seconden uw route voor de hele dag uitgestippeld en opgeslagen.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
Als bestuurder weet u hoe belangrijk het is te weten wat u te wachten staat. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in het hele land toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.
De TMC-service van de Snooper Ventura Pro systemen houden u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen. En als er een opstopping op uw route is, vragen de Snooper Ventura Pro systemen u gewoon automatisch een alternatieve route te zoeken.

Bekroonde flitscamera-locatietechnologie
De Snooper Ventura Pro systemen zijn volledig uniek. De Snooper Ventura Pro systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar updaten. De Snooper Ventura Pro systemen gebruiken de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Ventura Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Ventura Pro voorkomt moeheid en bekeuringen
De Snooper Ventura Pro systemen bevat een route timer die u kunt instellen zodat het systeem u aangeeft wanneer het verstandig is om rust te nemen. Ook houdt het systeem de gereden tijd bij. De Snooper Ventura Pro systemen hebben ook een snelheidsbegrenzer die u kunt instellen voor auto’s, vrachtwagen of campers. Het systeem laat een waarschuwing signaal horen waar u de maximale snelheid overtreedt. De Snooper Ventura Pro systemen kennen nagenoeg bijna alle snelheidslimieten van alle wegen in europa.

POI's

Ieder Snooper satelliet navigatiesyteem beschikt over een database met meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen ook wel Poi's genoemd. Een uitgebreide lijst van hotels, restaurants, campings, benzinestations, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, apotheken, ziekenhuizen, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar de door u gekozen Poi geleid.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Ventura Pro-routeplanning
Ventura Pro maakt gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq) gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

De Europese dekking van de Snooper Ventura Pro systemen bevat:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Truck-navigatie.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord