Gaat u op vakantie met uw caravan achter uw auto of met uw camper? Wilt u zonder stress naar uw vakantie adres? Zonder u druk te maken over te lage bruggen of viaducten, smalle straatjes op uw route of dat u terecht komt in een dorp- of stad centrum?  Dan heeft Snooper een fantastische bijrijder voor u in de vorm van een Ventura Pro SC5900 camper en caravan navigatie systeem!

 399,-

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Uw zekerheden

 • 14 dagen bedenktijd
 • snelle levering
 • gratis verzending NL va. € 250
 • Keurmerk gecertificeerd

Beschrijving

De SC5900DVR Ventura Pro is voorzien van de laatste Navteq wegenkaarten  is nu ook voorzien van een digitale videorecorder die het mogelijk maakt om tijdens het rijden alle video-, audio- en rit gegevens op te nemen met de geïntegreerde in HD kwaliteit. De bestanden worden op de Snooper SC5900 Ventura Pro opgeslagen en met de meegeleverde software kunt u deze bekijken of opslaan op uw pc. Dit kan handig zijn bij een aanrijding zodat u de beelden kunt overdragen aan de bijvoorbeeld politie of verzekering..

 • Knooppunt overzicht
  Afbeeldingen van belangrijke snelweg knooppunten worden van te voren duidelijk weergegeven om veiliger te kunnen navigeren.
 • Rijbaan instructie
  De speciale rijbaan assistent software geeft van te voren een duidelijk overzicht van de te volgen rijbaan.
 • Mijn snelheid
  De snelheidslimiet van nagenoeg elke weg in Europa wordt weergegeven. Men kan kiezen tussen snelheidslimieten voor auto’s, vrachtwagens of campers. Ook is het mogelijk om een waarschuwingsalarm instellen voor als men ongemerkt de toegestane snelheid overschrijdt.
 • Navigeren op afslagnummer
  Zoek en navigeer op afslag nummers op de snelweg in de verbeterde ‘zoek op kaart’ functie.
 • Uw route
  Creëer en sla een eigen routes op. Mogelijk om gebruik te maken van de kaart om de gewenste route uit te stippelen.
 • Nuttige plaatsen (POI’s) op de route
  Zoek op nuttige plaatsen in de uitgebreide database langs de bereken de route.
 • Pas de grootte van de letters op de kaart aan
  Mogelijkheid tot het vergroten van de letters van de straatnamen op het navigatiescherm om deze beter leesbaar te maken tijdens het navigeren.
 • Route klok
  De timer geeft aan hoe lang en hoeveel kilometer er is gereden en dat het verstandig is om pauze te nemen om even te rusten.

Ingebouwde HD-dashcam
Met Snooper’s expertise en know-how op het gebied van navigatiesystemen, DVR’s en dashboard camera’s heeft Snooper de SC5900 DVR gecreëerd, een combinatie van onze bekroonde navigatie- en DVR-technologie. De Snooper SC5900 DVR zorgt dat alle verkeersincidenten waarmee u op uw ritten door het uitgestrekte Europese wegennetwerk te maken krijgt, continu worden opgenomen en opgeslagen. Ideaal videobewijs tegen eventuele verzekeringsclaims.

Zweepslag, leugens en fraude; een groei-industrie in Europa
Vrachtwagens, campers, touringcars, bussen en personenwagens zijn vandaag de dag steeds vaker het doelwit van oplichters die verzekeraars en ondernemingen ruim een half miljard euro per jaar kosten. Een woordvoerder van de verzekeringssector verklaarde “’Crash voor cash’ is een bloeiende handel aan het worden: oplichters hebben alleen een vrachtwagen, camper, tourincar, bus of auto en een beetje know-how nodig en ze kunnen aan de slag. We raden chauffeurs en bestuurders van een campers of personenwagen dan ook sterk aan stappen te ondernemen om de gevolgen van fraude zoveel mogelijk te beperken door een DVR-apparaat te gebruiken”.

Chauffeurs en bestuurders van campers of van personenwagens kunnen nu profiteren van bekroonde navigatiesystemen, die zorgen voor gemoedsrust door verkeersincidenten en/of overtredingen in heel Europa vast te leggen. En dat alles in één indrukwekkend apparaat.

Campings en Camperplaatsen
De Snooper SC5900 Ventura Pro is ideaal om zorgeloos met uw caravan of camper te rijden. De Snooper SC5900 Ventura Pro beschikt over een uitgebreide database van ACSI, Reisemobil’s, Bordatlas, Alan Rogers en Camper Stop Facil-en-route waarin meer dan 24.000 campings en camperplaatsen in 31 verschillende landen staan. Hierdoor kunt u eenvoudig zoeken in de database naar een geschikte camping voor een overnachting onderweg of om u vakantie te houden. Tijdens het zoeken in deze database kunt u diverse zoekcriteria mbt de camping invoeren zoals campingwinkel aanwezig, zwembad, aan het water, wasmachine aanwezig, huisdier toegestaan etcetera. U kunt krijgt van de meeste campings ook een of meerdere foto’s te zien.

Bluetooth en MP3/MP4 speler
De Snooper SC5900 Ventura Pro is voorzien van een geïntegreerde Bluetooth carkit waarmee u handsfree kunt bellen en een MP3/MP4 speler waarmee u muziek kunt luisteren of films kunt kijken tijdens uw rust of pauze.

Multi Route
De Snooper Ventura Pro GPS-systemen zijn voorzien van een multi routenavigatie die stelt gebruikers in staat om een enkele route rond 16 verschillende bestemmingen te berekenen – deze multi-route-optie is de oplossing voor de bestuurders van campers of personenwagens waardoor ze de snelste en gemakkelijkste weg kunnen gebruiken voor allerlei soorten reizen. Hierdoor worden ook nog eens de brandstofkosten bespaard

U voert heel eenvoudig één of meerdere adressen in (multi route), de gegevens van uw voertuig zoals; hoogte, breedte, lengte en gewicht in en de Snooper SC5900 DVR Ventura Pro berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder verassingen naar uw bestemming(en) rijdt. Ook kunt u met de Snooper SC5900 DVR Ventura Pro navigeren op postcode, afritnummer en coördinaten.

TMC
Onderweg zal de Snooper Snooper SC5900 DVR Ventura Pro u tevens voorzien van de meest recente verkeersinformatie zoals file’s, ongevallen, wegwerkzaamheden, afgesloten wegen et cetera. Mocht er een ongeval of file op uw route zijn dan zal de Snooper SC5900 DVR Ventura Pro een alternatieve route voor u zoeken.

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper Snooper SC5900 DVR Ventura Pro aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

AURA ADVANTAGE
AURA Advantage is een database die 24uur per dag 7 dagen in de week wordt bijgehouden. Aura advantage waarschuwt voor flits palen, radarcontroles, trajectcontroles etc. in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en groeit nog steeds.

Let wel dat de functie voor sommige landen illegaal is. Deze functie kan dan ook worden uitgeschakeld.

POI’s
De Snooper Ventura pro navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden camper plaatsen door heel Europa, parkeerplaatsen, luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route, het maken van de planning van elk uitje zal in het vervolg een koud kunstje zijn voor de touroperators.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper Snooper SC5900 DVR Ventura Pro u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Snooper SC5900 DVR Ventura Pro u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper SC5900 DVR Ventura Pro beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of camper. De Snooper SC5900 DVR Ventura Pro kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper SC5900 DVR Ventura Pro beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Snooper SC5900 DVR Ventura Pro bijhoudt hoeveel km’s en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Personenauto
Wilt u de Snooper SC5900 DVR Ventura Pro ook gebruiken in uw personenauto? Dat kan door in het menu te wisselen van camper naar auto.

Achteruitrijcamera
Voor de Snooper SC5900 DVR Ventura Proo is ook een achteruitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te monteren en aan te sluiten op de Snooper SC5900 DVR Ventura Pro. De camera van goede kwaliteit en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van Truckmate zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.

TMC Traffic-informatietechnologie – GRATIS!
Als u bestuurder van een camper of personenwagen, wilt u graag weten wat u onderweg kunt verwachten. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.

De TMC-service van de Snooper Ventura Pro systemen houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen.

Bluetooth-handsfree Technologie
Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper SC5900 DVR Ventura Pro is uitgerust met Bluetooth-handsfree technologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een uitbreidingsmicrofoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken.

Bekroonde flitscamera-locatietechnologie
De Snooper Ventura Pro systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper Ventura Pro systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Ventura Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Ventura Pro Routeplanning
Ventura Pro maakt gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

De Europese dekking van de Snooper Ventura Pro systemen bevat:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

LifeTime service
Alle Snooper Ventura Pro navigatiesystemen worden geleverd met gratis Here Maps for life (LifeTime Service). Zolang als de economische levensduur van het toestel is kunt u gratis, via uw pc, updates downloaden en installeren. Snooper meldt meerdere keren per jaar, in de mapdownloader,  als er een update beschikbaar is voor uw Snooper navigatiesysteem, dit is veel vaker en voordeliger dan andere systemen die maar 1 á 2 keer per jaar een betaalde update beschikbaar hebben.

Updaten van de Software en Wegenkaarten
Het updaten van de software en de wegenkaarten van een Snooper SC5900 Ventura Pro kan met een Windows pc of een Apple Macintosh. De minimale systeemvereisten hiervoor zijn: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger.

Technische specificaties van de Snooper SC5900 DVR Ventura Pro:

 • Ingebouwde HD Dahboard camera
 • TMC-verkeersinformatietechnologie
 • Kaartdekking: Europa
 • Kaartdatabank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Rijbaanbegeleiding
 • Navigeren op afslag en postcode
 • Navigeren op coördinaten
 • Route Timer
 • My Route
 • My Speed
 • Begrenzer functie
 • Knooppunt & Afslag Beeld
 • Nederlandstalig
 • Flitspaalverklikker
 • Externe luidspreker aansluiting
 • Interne luidspreker
 • Besturingssysteem: OS WinCE 6.0
 • Bluetooth®-handsfree
 • Schermtype: 16:9 TFT LCD
 • Schermdiagonaal: 12,7 cm (5 inch)
 • Schermresolutie: 800 x 480
 • Kleurenscherm: Ja
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • Touchscreen
 • TMC-ontvanger
 • Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 • Type accu: Li-ion-batterij 1000 mAh
 • Afmetingen (BxHXD): 134mm x 84mm x 13mm
 • Gewicht: 167 g (met ingebouwde batterij)
 • Kleur: Zwart
 • Systeem verreisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

DVR-specificaties

 • DVR-geheugenkaart microSD max. 32 GB
 • DVR-camera 1080p HD
 • Camera met 130° brede kijkhoek

Inhoud verpakking:

 • 1 x Snooper SC 5900 DVR Ventura Pro
 • 1 x Micro SD kaart met Ventura Pro software/Wegenkaart
 • 1 x Micro SD kaart voor de de DVR opnames
 • 1 x Zuignapbevestiging
 • 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt met geïntegreerde TMC antenne
 • 1 x Mini USB kabel
 • 1 x Beschermhoes

 

Extra informatie
Fabrikant:

Snooper

Barcode:

5019896590026

Artikelnummer:

SC5900V

Kaartdekking:

Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Software:

Ventura Pro

Postcode Navigeren:

Ja

Coördinaat navigeren:

Ja

Rijbaan begeleiding:

Ja

Afslag aanduiding:

Ja

Multi-route:

Ja

My-speed:

Ja

Route Timer:

Ja

Poi's lijst:

Ja

Bluetooth:

Ja

Processor:

MSB2531 800MHz

TMC:

Ja

Schermdiagnaal:

5 inch (12.7 cm)

Schermtype:

TFT LCD touchscreen

Schermresolutie:

800 x 480

2D/3D view:

Ja

Voedingsspanning:

12 7 24 Volt

Externe luidspreker aansluiting

Ja

Geheugenkaart:

Ja

Ingebouwde videocamera:

Ja

Bluetooth handsfree:

Ja

TV functie:

Nee

MP3/4 speler functie:

Ja

DAB+ functie:

Nee

Kleur:

Zwart

Afmetingen:

13.4 x 8.4 x 1.4

DVR functie:

Ja

DBV-T tuner:

Ja

Kaart databank:

Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)

Truck-navigatie gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.