Toont alle 3 resultaten

Snooper Ventura Pro Navigatie Systemen


Snooper Ventura Pro navigatie systemen

De Snooper Ventura Pro serie is een speciaal ontworpen voor het gebruik in Caravans en campers. De Snooper Ventura Pro navigeert u tijdens het rijden met caravan en camper feilloos naar de door u ingevoerde eindbestemming. Doordat u de kenmerken van uw voertuig zoals hoogte, breedte lengte en soort voertuig in kunt voeren zal hij op uw route smalle wegen, lage bruggen en viaducten, steile hellingen, scherpe bochten en alle andere ongewenste obstakels vermijden. 

3 Verschillende modellen:

  • S5100 - 5 Inch (12,7 cm)
  • SC5900DVR - 5 Inch (12,7 cm) met ingebouwde dashcam
  • S6900 - 7 Inch (17,8cm)

In te voeren kenmerken zijn:

  • Lengte van het voertuig
  • Breedte van het voertuig
  • Hoogte van het voertuig
  • Gewicht van het voertuig
  • Type voertuig

Vind camperplaatsen en campings in 31 landen

De Ventura Pro beschikt over een uitgebreide ACSI, Bordatlas,Reisemobil's en Camper Stop van Facil-en-Route database waarin meer dan 20.000 campings en camperplaatsen in 31 verschillende landen staan. Hierdoor kunt u makkelijk zoeken naar een geschikte overnachting of vakantieplek. Ook kunt u tijdens het zoeken in de database zoekcriteria invoeren zoals bijvoorbeeld douches, warm water voorziening, huisdieren toegestaan, campingwinkel, visgelegenheid, zwembad, wasmachine etc. De caravan en camper plaatsen worden vaak getoond met een bijbehorende foto('s) die u op het beeldscherm te zien krijgt. Door het gebruik te maken van de Snooper Ventura Pro rijdt u ontspannen en veilig naar uw vakantiebestemming.

Personenauto navigatie

Alle Snooper Ventura Pro navigatie systemen zijn ook te gebruiken in personenauto's hiervoor kunt u eenvoudig in het menu kiezen voor auto in plaats van truck. Indien u gekozen heeft voor de auto stand zal de Snooper Ventura Pro de route berekenen zonder de ingestelde camper instellingen.

DVR (Dashcam) Functie

De Snooper SC5900 DVR Ventura Pro beschikt over een ingebouwde dashcam waarmee u uw route vast kunt leggen op video (sd kaart) en zo alle gebeurtenissen aan de voorzijde van uw voertuig kunt vastleggen. 

Het gebruik van een dashcam is niet in alle landen toegestaan. In Oostenrijk, Luxemburg en Portugal is het verboden en kunt u daar een hoge bekeuring voor ontvangen. In Nederland moet rekening gehouden worden met de wet op privacy. Dit houdt in dat u uw video opnames niet in het openbaar (social media, website etc.) mag vertonen als er personen of kentekenplaten herkenbaar in beeld komen.

Gratis wegenkaart en software updates

De Snooper Ventura Pro navigatiesystemen worden geleverd met gratis, zolang de economische levensduur van het toestel is, "Here™ Maps for Life" kaart updates en software updates. Om deze gratis kaarten en software te kunnen downloaden dient u het navigatiesysteem te registeren op de website www.snooperneo.co.uk. Nadat u de registratie heeft voldaan kunt u de Snooper Mapdownloader downloaden en installeren op uw Windows pc of een Apple Mac (mac versie kan worden gedownload in de Apple App Store) en kunt u met de Mapdownloader de gratis "Here™ Maps for Life" kaart updates en software updates downloaden en installeren op uw Snooper Ventura Pro.

Het updaten van de software en de wegenkaarten van een Ventura Pro kan met een Windows pc of een Apple Macintosh. De minimale systeemvereisten hiervoor zijn: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger.

AURA Advantage

De AURA database van snelheidscontroles waarschuwt voor flits palen, radarcontroles, traject controles etc. in België, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord Amerika, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika en groeit nog steeds. Let wel dat de functie voor sommige landen illegaal en verboden is. Deze functie kan voor deze landen door u zelf worden uitgeschakeld.

Achteruitrijcamera functie

Met een achteruitrijcamera kunt u alles achter uw voertuig in de gaten houden terwijl u achteruitrijdt, dat is wel zo prettig en veilig. Snooper Benelux heeft verschillende soorten en modellen achteruitrijcamera's, waaronder standaard achteruitrijcamera's, HD achteruitrijcamera's, achteruitrijcamera's met afsluitkap, achteruitrijcamera's met dubbele lenzen en led werklampen van 1154 Lumen met een geïntegreerde achteruitrijcamera

De Snooper SC5900DVR Ventura Pro en de Snooper S6900 Ventura Pro hebben beide een achteruitrijcamera aansluiting zodat u veilig achteruitrijden kunt. (camera dient worden aangesloten op de achterij verlichting).

Ventura Pro Accessoires

Er zijn voor de elk type Snooper Ventura Pro, inclusief de voorgaande types, verschillende accessoires verkrijgbaar zoals een thuislader op 220Volt, een inbouw lader op 12Volt of 24Volt, een vaste montage steun, achteruitrijcamera etcetera.

Truck-navigatie gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.