WIJ ZIJN GESLOTEN T/M MAANDAG 28-09-2020. MEER INFORMATIE OVER LEVERING VAN BESTELLINGEN KLIK HIER ->>
Gratis verzending NL vanaf € 75
Snelle levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper S2700 Truckmate Pro

€ 299,00 Gratis verzending NL

€ 247,11 excl. BTW

Gratis verzending NL

Productomschrijving

Bent u chauffeur op een vrachtwagen, bus, bakwagen, truck en aanhanger of grote bestelwagen en rijdt u van het ene adres naar het andere adres in binnen en/of buitenland? Wilt u zonder schade en stress aankomen op uw laad- of losadres? Dan heeft Snooper een fantastische bijrijder voor u in de vorm van een Snooper Truckmate Pro S2700 navigatie systeem!

De Snooper S2700 Truckmate Pro heeft een 4.3-inch ( 10,9 cm ) TFT LCD scherm en een snelle 500Mhz Dual-Core processor. De Snooper S2700 Truckmate Pro wordt standaard met GRATIS levenslange kaartupdates geleverd, zodat u altijd over de allernieuwste Truckmate Pro-software en kaarten op straatniveau beschikt.

Trucknavigatie – het probleem
U kunt het bijna niet gemist hebben: de wekelijkse rapportages in de pers over een vrachtwagen of ander groot voertuig dat over een ongeschikte route werd geleid door een gebrekkig satellietnavigatiesysteem. Deze verhalen hebben bijna allemaal een rampzalig einde, waarbij de betrokken voertuigen in een weiland terechtkomen, vastlopen onder een brug of zelfs huizen vernielen. Er zijn rapporten dat wanneer bestuurders draagbare navigatiesystemen die zijn bedoeld voor auto’s gebruiken om commerciële voertuigen te navigeren, dit voor miljoenen euro’s schade veroorzaakt.

Truckmate Pro satellietnavigatie – de oplossing
De eerste satellietnavigatiesystemen die speciaal zijn ontworpen voor trucks en commerciële voertuigen. De Snooper Truckmate Pro systemen zijn ontworpen om deze problemen het hoofd te bieden. De Snooper Truckmate Pro systemen bevatten als eerste draagbare navigatiesysteem speciale routeplanning voor vrachtwagens en grote voertuigen als bussen, touringcars en campers – plus de meerdere malen bekroonde flitscamera-locatietechnologie van Snooper.

Milieuvriendelijke technologie
De Snooper Truckmate Pro systemen leiden u niet alleen veilig en effectief naar uw bestemming, maar doen dat ook nog eens via de meest economische route. Als het systeem moet kiezen tussen een route met een steile helling of een route met vlakkere wegen, zullen de Snooper Truckmate Pro systemen voor de laatste kiezen. Economischer brandstofverbruik, betere rentabiliteit.

TRUCKMATE PRO heeft het antwoord.
Deze unieke software berekent een route op basis van de kenmerken van uw voertuig. Voer het formaat en het gewicht van uw voertuig plus, indien van toepassing, het type lading in en de Truckmate Pro software van Snooper berekent een veilige, vrachtwagenvriendelijke route. Routes worden berekend over wegen die breed en hoog genoeg zijn. Wegen met lage bruggen of gewichtsbeperkingen en vele andere gevaren worden uitgesloten.

Betere routeplanning– geen enkel ander navigatiesysteem berekent routes op deze manier.
Het gaat niet alleen om het vermijden van gevaren. Dankzij het unieke routealgoritme van Truckmate Pro worden , waar mogelijk, grotere voertuigen alleen over geschikte wegen geleid. Geen enkel ander satellietnavigatiesysteem op de markt berekent routes op deze manier.

Truckmate Pro – meer gevareninformatie dan elk ander navigatiesysteem.
Truckmate Pro maakt voor de kernnavigatie-informatie gebruik van de Navteq-transportgegevens. Truckmate Pro bevat echter ook extra informatie, voor een uitgebreidere dekking dan enig ander navigatiesysteem dat het standaard Navteq-pakket gebruikt. Truckmate Pro biedt een grotere dekking waar die echt nodig is, op kleine, smalle wegen. Truckmate Pro bevat meer gevareninformatie op meer wegen in Europa dan elk ander draagbaar satellietnavigatiesysteem voor trucks.

Truckmate Pro van Snooper bespaart u vele euro’s aan brandstof en tijd!
Recent onderzoek toont aan dat de Snooper Truckmate Pro satellietnavigatiesystemen zichzelf snel terugbetalen. Gebruikers rijden gemiddeld 16% minder kilometers en verbruiken dus ook 16% minder brandstof. Bovendien worden de reistijden met gemiddeld 18% teruggebracht, wat een enorme kostenbesparing is in een tijd waarin elke cent telt. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten die u bespaart aan schade onderweg aan uw voertuig en eigendommen!

Truckmate Pro – voorkomt moeheid en bekeuringen!
De Snooper Truckmate Pro systemen bevat een route timer die u kunt instellen zodat het systeem u aangeeft wanneer het verstandig is om rust te nemen. Teven houdt het systeem de gereden tijd bij en geeft u aan waneer u moet rusten. Dit is een zeer handige functie voor de beroepschauffeur. De Snooper Truckmate Pro systemen hebben ook een snelheidsbegrenzer die u kunt instellen voor auto’s, vrachtwagen of campers. Het systeem laat een waarschuwing signaal horen waar u de maximale snelheid overtreedt. De Snooper Truckmate Pro systemen kennen nagenoeg bijna alle snelheidslimieten van alle wegen in europa.

Autonavigatie.
Hoewel Truckmate Pro specifiek is ontworpen voor navigatie met een vrachtwagen of groot voertuig op veilige en toegestane wegen, hebben de Snooper Truckmate Pro systemen ook een autostand. Wanneer u het Snooper Truckmate Pro systeem in de autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto’s geleid!

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper S2700 Truckmate Pro aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper S2700 Truckmate Pro u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Snooper S2700 Truckmate Pro u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper S2700 Truckmate Pro beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of vrachtauto. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper S2700 Ventura Pro beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Snooper S2700 Ventura Pro bijhoudt hoeveel km's en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Multi-route-technologie
Snooper heeft altijd de meest stijlvolle navigatiesystemen op de markt gehad. Maar ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze leveren ook kwaliteit. Neem de nieuwe en unieke multi-route-technologie. De multi-route-technologie is in staat 16 verschillende bestemmingen te berekenen in één route, door alleen de postcodes in te voeren. Ook is het mogelijk om met de Truckmate Pro systemen uw eigen route te creëren d.m.v de gewenste route op de kaart uit te stippelen. Geen gedoe meer met stoppen en starten en moeizaam elk apart adres opzoeken; gewoon binnen een paar seconden uw route voor de hele dag uitgestippeld en opgeslagen.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
Als u chauffeur van beroep bent, weet u hoe belangrijk het is te weten wat u onderweg kunt verwachten. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.

De TMC-service van de Snooper Truckmate Pro houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen. En als er een opstopping op uw route is, vraagt u Truckmate Pro gewoon automatisch een alternatieve route te zoeken.

Meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa
De lijst met vrachtwagen specifieke nuttige plaatsen bevat o.a. truckstops, benzinestations geschikt voor trucks, truckrestaurants plus een uitgebreide lijst hotels, restaurants, standaard benzinestations, flitscamera’s, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Bekroonde flitscamera-locatietechnologie
De Snooper Truckmate Pro systemen zijn volledig uniek. De Snooper Truckmate Pro systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper Truckmate Pro Systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Truckmate Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Truckmate Pro-routeplanning
Truckmate Pro maakt gebruik van de nieuwste Navteq-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

De Europese dekking van de Snooper Truckmate Pro systemen bevat:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Technische specificaties van de Snooper S2700 Truckmate Pro:

 • Kaartdekking: Europa
 • Kaartdatabank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Rijbaanbegeleiding
 • Navigeren op afslag en postcode
 • Navigeren op coördinaten
 • Route Timer
 • My Route
 • Knooppunt & Afslag Beeld
 • Nederlandstalig
 • Flitspaalverklikker
 • Ingebouwde Mstar 2112 GPS-antenne
 • Externe luidspreker aansluiting
 • Interne luidspreker
 • Besturingssysteem: OS WinCE 6.0
 • USB-versie: 2.0
 • Schermtype: TFT-LCD
 • Schermdiagonaal: 10,9 cm (4,3 inch)
 • Schermresolutie: 480 x 272
 • Kleurenscherm: Ja
 • Geheugenkaart: Mini-SD
 • Touchscreen
 • TMC-ontvanger
 • Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 • Type accu:Li-ion-batterij 900 mAh
  Gewicht: 270 gram
 • Afmetingen (BxHXD): 118mm x 90mm x 12mm
 • Kleur: Zwart
 • Systeem verreisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger 
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

Inhoud verpakking

 • 1 x Snooper S2700 Truckmate Pro
 • 1 x Snooper Mini SD kaart met Truckmate Pro Software
 • 1 x Raam zuignapbevestiging
 • 1 x TMC antenne
 • 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt
 • 1 x Mini USB kabel

 

Kenmerken

Fabrikant: Snooper
Artikelnummer: S2700T
Barcode: 5019896272434
Kaartdekking: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.
Software: Truckmate Pro
Postcode navigeren: Ja
Coordinaat navigeren: Ja
Rijbaan begeleiding: Ja
Afslag aanduiding: Ja
Multi-route: Ja
My-speed: Ja
Route Timer: Ja
Poi’s lijst: Ja
Bluetooth: Nee
USB versie: 2.0
Besturings systeem: WinCE 6.0
Processor: MSTAR MSB 2531 800 MHz
TMC: Ja
Schermdiagonaal: 10,9cm (4,3 inch)
Schermtype: TFT touchscreen
Schermresolutie: 480 x 272
Schermkleur: Kleuren Scherm
2D/3D view: Ja
Voedingsspanning: 12Volt, 24 Volt en 220 Volt
Geheugenkaart: Micro SD
Ingebouwde videocamera: Nee
Bluetooth handsfree: Nee
TV Functie: Nee
Telefoon Functie: Nee
MP3/4 speler Functie: Nee
DAB Functie: Nee
Batterij: Li-ion-batterij 900 mAh
Gewicht: 270gram
Kleur: Zwart
Afmetingen L x B x H ( cm ): 118 mm x 90 mm x 12 mm
GPS kanalen: 66 kanalen (locatie) / 22 Channel (tracking)
DVR Functie: Nee
DVB-T Tuner: Nee
Kaart databank: Europa Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
Interne antenne: Ja
Interne Luidspreker: Ja

Wilt u meer weten over Snooper S2700 Truckmate Pro?

Of neem contact op

+31 (0)598 23 55 99 ● Bereikbaar tot 17:00 uur.

Snooper S2700 Truckmate Pro is toegevoegd aan uw winkelwagen!

Maak uw bestelling compleet

Truck-navigatie.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord