Toont alle 3 resultaten

Snooper Truckmate Pro Navigatie systemen


SNOOPER TRUCKMATE PRO SATELLIET NAVIGATIE SYSTEMEN

De beste bijrijder allertijden.... een Snooper Truckmate navigatiesysteem! Op basis van de door u ingevoerde gegevens zal de Truckmate Pro voor u de beste en veiligste route kiezen en zal daarbij lage bruggen en viaducten, smalle straten, dorp- en stad centra's en te scherpe bochten of te steile hellingen vermijden op uw route. Zodat u veilig en ontspannen op uw bestemmingen aankomt. Met de geavanceerde rijbaan begeleiding zal de Snooper Truckmate Pro u duidelijk en tijdig begeleiden zodat u de juiste afslag of rijbaan neemt.  Tijdens de rit geeft de Snooper Truckmate Pro ook belangrijke Poi's in de omgeving aan zoals tankstations, restaurants, geldautomaten, ziekenhuizen, winkels etc. Ook kunt  u zelf handmatig zoeken in de database naar specifieke POI's. Ook zal de Truckmate Pro u tijdens de reis voorzien van de meest recente verkeersinformatie via TMC. Deze service is gratis.

De Snooper Truckmate Pro systemen zijn zeer geschikt voor het gebruik in de Transport en Logistiek branche. Door gebruik te maken van de Multi Route functieis het mogelijk om 16 adressen in te voeren en de Truckmate Pro berekend dan de meest tijd- en kostenbesparende route voor u waardoor u brandstof bespaard en tevens goed is voor het milieu. 

Gegevens die u kunt invullen:

  • Vrachtwagen of Truck en aanhanger 
  • Hoogte, Breedte en Lengte van het voertuig
  • Gewicht van het voertuig
  • Soort lading, ADR Codes en tunnel codes
  • Totaal gewicht van het voertuig met lading

3 Verschillende modellen:

  • S5100 - 5 Inch (12,7 cm)
  • SC5900DVR - 5 Inch (12,7 cm) met ingebouwde dashcam
  • S6900 - 7 Inch (17,8cm)

DVR (Dashcam) Functie

De Snooper SC5900 DVR Truckmate Pro beschikt over een ingebouwde dashcam waarmee u uw route vast kunt leggen op video (sd kaart) en zo alle gebeurtenissen aan de voorzijde van uw voertuig kunt vastleggen. 

Het gebruik van een dashcam is niet in alle landen toegestaan. In Oostenrijk, Luxemburg en Portugal is het verboden en kunt u daar een hoge bekeuring voor ontvangen. In Nederland moet rekening gehouden worden met de wet op privacy. Dit houdt in dat u uw video opnames niet in het openbaar (social media, website etc.) mag vertonen als er personen of kentekenplaten herkenbaar in beeld komen.

Gratis wegenkaart en software updates

De Snooper Truckmate Pro navigatiesystemen worden geleverd met gratis, zolang de economische levensduur van het toestel is, "Here™ Maps for Life" kaart updates en software updates. Om deze gratis kaarten en software te kunnen downloaden dient u het navigatiesysteem te registeren op de website www.snooperneo.co.uk. Nadat u de registratie heeft voldaan kunt u de Snooper Mapdownloader downloaden en installeren op uw Windows pc of een Apple Mac (mac versie kan worden gedownload in de Apple App Store) en kunt u met de Mapdownloader de gratis "Here™ Maps for Life" kaart updates en software updates downloaden en installeren op uw Snooper Truckmate Pro.

Het updaten van de software en de wegenkaarten van een Truckmate Pro kan met een Windows pc of een Apple Macintosh. De minimale systeemvereisten hiervoor zijn: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger.

Snelheidscontroles (AURA)

Alle Snooper navigatiesystemen beschikken over een AURA database met snelheidscontroles. Deze waarschuwt voor flitspalen, radarcontroles, traject controles etc. in België, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord Amerika, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika en groeit nog steeds.

Deze functie is in een aantal landen illegaal en verboden. Mocht u in een land gaan rijden waar deze functie verboden is dan kunt u hem eenvoudig handmatig uitschakelen.

POI Database

Alle Snooper Truckmate Pro navigatiesystemen beschikken over een POI database met daarin POI's zoals tankstations, pinautomaten, apotheken, ziekenhuizen, vliegvelden, trein- en busstations, carpoolplaatsen, supermarkten, restaurants, winkels etc. Daarnaast beschikt de Truckmate uitvoering ook over vrachtwagen gespecificeerde POI's zoals truckstops, tankstations voor vrachtwagens, parkeerplaatsen, wegrestaurants, veerboot havens maar ook Air1 POI om verkooppunten voor AdBleu te vinden. (AdBlue is een vloeibare toevoeging voor moderne dieselmotoren)

Personenauto navigatie

Alle Snooper Truckmate Pro navigatie systemen zijn ook te gebruiken in personenauto's hiervoor kunt u eenvoudig in het menu kiezen voor auto in plaats van truck. Indien u gekozen heeft voor de auto stand zal de Snooper Truckmate Pro de route berekenen zonder de ingestelde vrachtwagen instellingen.

Achteruitrijcamera functie

Met een achteruitrijcamera kunt u alles achter uw voertuig in de gaten houden terwijl u achteruitrijdt, dat is wel zo prettig en veilig. Snooper Benelux heeft verschillende soorten en modellen achteruitrijcamera's, waaronder standaard achteruitrijcamera's, HD achteruitrijcamera's, achteruitrijcamera's met afsluitkap, achteruitrijcamera's met dubbele lenzen en led werklampen van 1154 Lumen met een geïntegreerde achteruitrijcamera

De Snooper SC5900DVR Truckmate Pro en de Snooper S6900 Truckmate Pro hebben beide een achteruitrijcamera aansluiting zodat u veilig achteruitrijden kunt. (camera dient worden aangesloten op de achterij verlichting).

Accessoires

Voor elk type Snooper Truckmate Pro, inclusief een aantal voorgaande types, zijn diverse accessoires verkrijgbaar zoals een 220Volt lader, 12Volt of 24Volt inbouw lader, vaste montage steun, achteruitrijcamera etcetera.

Truck-navigatie gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.