Gratis verzending NL vanaf € 75
Snelle levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper Truckmate Pro Navigatie systemen

SNOOPER TRUCKMATE PRO SATELLIET NAVIGATIE SYSTEMEN 

De beste bijrijder allertijden.... een Snooper Truckmate navigatiesysteem! Op basis van de door u ingevoerde gegevens zal de Truckmate Pro voor u de beste en veiligste route kiezen en zal daarbij lage bruggen en viaducten, smalle straten, dorp- en stad centra's en te scherpe bochten of te steile hellingen vermijden op uw route. Zodat u veilig en ontspannen op uw bestemmingen aankomt. Met de geavanceerde rijbaan begeleiding zal de Snooper Truckmate Pro u duidelijk en tijdig begeleiden zodat u de juiste afslag of rijbaan neemt.  Tijdens de rit geeft de Snooper Truckmate Pro ook belangrijke Poi's in de omgeving aan zoals tankstations, restaurants, geldautomaten, ziekenhuizen, winkels etc. Ook kunt  u zelf handmatig zoeken in de database naar specifieke POI's. Ook zal de Truckmate Pro u tijdens de reis voorzien van de meest recente verkeersinformatie via TMC. Deze service is gratis.

De Snooper Truckmate Pro systemen zijn zeer geschikt voor het gebruik in de Transport en Logistiek branche. Door gebruik te maken van de Multi Route functieis het mogelijk om 16 adressen in te voeren en de Truckmate Pro berekend dan de meest tijd- en kostenbesparende route voor u waardoor u brandstof bespaard en tevens goed is voor het milieu. 

VOERTUIGGEGEVENS DIE U KUNT INVOEREN;

 • Vrachtwagen of Truck en aanhanger 
 • Hoogte van het voertuig
 • Breedte van het voertuig
 • Lengte van het voertuig
 • Gewicht van het voertuig
 • Soort lading en tunnelcodes
 • Totaal gewicht van het voertuig met lading

FUNCTIES  DAB, DVB-T, FM-TRANSMITTER en DVR 

Snooper levert verschillende types met daarop verschillende functies. Zo beschikken een aantal Truckmate Pro modellen over een DVB-T functie waarmee u televisie kunt kijken op uw scherm door de "Free to Air" zenders te ontvangen. Met DAB kunt u digitale radiozenders ontvangen en deze storingsvrij luisteren. Ook beschikken de meeste Truckmate Pro modellen over een FM transmitter waarmee u het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van de autoradio kunt laten lopen.

De Truckmate SC5900 DVR beschikt over een ingebouwde dashcam waarmee je je route vast kunt leggen op video en zo alle gebeurtenissen aan de voorzijde van uw voertuig kunt vastleggen. 

GRATIS LEVENSLANGE KAARTUPDATES - LIFE TIME UPDATES  

Als u een Snooper Truckmate koopt en deze registreert krijgt u zolang als de levensduur van uw Snooper Truckmate Pro gratis Here™ Maps for Life kaart updates. Voor registreren van uw Snooper Truckmate Pro klik op het tabblad "Registreren" rechtsboven op deze pagina. U kunt de nieuwste updates downloaden via een Windows PC of laptop en deze installeren op uw Snooper navigatiesysteem. 

SNELHEIDSCONTROLES - AURA

Alle Snooper navigatiesystemen beschikken over een AURA database met snelheidscontroles. Deze waarschuwt voor flitspalen, radarcontroles, traject controles etc. in België, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord Amerika, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika en groeit nog steeds.

LET OP! deze functie is in een aantal landen illegaal en verboden. Mocht u in een land gaan rijden waar deze functie verboden is dan kunt u hem eenvoudig handmatig uitschakelen.   

POI DATABASE

Alle Snooper Truckmate Pro navigatiesystemen beschikken over een POI database met daarin POI's zoals tankstations, pinautomaten, apotheken, ziekenhuizen, vliegvelden, trein- en busstations, carpoolplaatsen, supermarkten, restaurants, winkels etc. Daarnaast beschikt de Truckmate uitvoering ook over vrachtwagen gespecificeerde POI's zoals truckstops, tankstations voor vrachtwagens, parkeerplaatsen, wegrestaurants, veerboot havens maar ook Air1 POI om verkooppunten voor AdBleu te vinden. (AdBlue is een vloeibare toevoeging voor moderne dieselmotoren)

PERSONENAUTO NAVIGATIE

De Snooper Truckmate Pro navigatie systemen zijn ook te gebruiken in personenauto's hiervoor kunt u eenvoudig in het menu kiezen voor auto in plaats van truck.

ACHTERUITRIJCAMERA

Voor de onderstaande types zijn er ook Snooper achteruitrij camera's verkrijgbaar. Deze zijn van RVS, waterbestendig en eenvoudig te montern en aan te sluiten op uw Truckmate Pro.

 • Truckmate Pro S2700
 • Truckmate Pro SC5700DVR
 • Truckmate Pro SC5800DVR
 • Truckmate Pro SC5900DVR
 • Truckmate Pro S6800 / S6810
 • Truckmate Pro S6900
 • Truckmate Pro S8100 / 8110
 • Truckmate Pro S7000 / S8000
 • Truckmate Pro S8500 DAB
 • Truckmate Pro AVN S9020

ACCESSOIRES  

Voor elk type Snooper Truckmate Pro, inclusief een aantal voorgaande types, zijn diverse accessoires verkrijgbaar zoals een 220Volt lader, 12Volt of 24Volt inbouwlader, vaste montage steun, achteruitrij camera etcetera.

Truck-Navigatie.nl is een officieel en erkend leverancier van Snooper navigatiesystemen en onderdeel van Truckerswereld.nl waar u terecht kunt voor een uitgebreid assortiment communicatie systemen voor op de motor, in huis, onderweg of bij eventementen en feesten. Bij Truck-Navigatie.nl besteld u veilig en snel een Snooper navigatiesysteem. De Snooper navigatie systemen maken gebruik van Here™ Maps for Life (voorheen Navteq).

Zonder stress naar uw laad- of losadres met een Snooper Truckmate Pro navigatiesysteem! Bestel nu veilig en snel bij Truck-Navigatie.nl

Truck-navigatie.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord