• Bus&Coach software
 • Gratis TMC & Flitspaal updates
 • Gratis kaartupdates

 399,-

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Uw zekerheden

 • 14 dagen bedenktijd
 • snelle levering
 • gratis verzending NL va. € 250
 • Keurmerk gecertificeerd

Beschrijving

Het Snooper SC5900 DVR Bus & Coach Navigatie systeem is ontworpen voor bussen en touringcars. Het Snooper SC5900 DVR Bus & Coach navigatie systeem heeft een ingebouwde dashcam met HD kwaliteit en voldoet aan de eisen en wensen van moderne bus en touringcar chauffeurs is voorzien van een 12,7 (5 inch) cm lcd touchscreen en wordt geleverd met gratis kaart updates (economische leeftijd), gratisTMC en Flitspaal informatie.

De bussen en touringcars die voorzien zijn van een Snooper Bus & Coach navigatie systeem zullen het rijden eenvoudiger en veiliger maken. De Snooper Bus & Coach navigatie systemen geven informatie en waarschuwingen over hoogtebeperkingen, gewichtsbeperkingen en potentieel moeilijke ritten zoals het navigeren via alternatieve routes en daarbij de scherpe bochten en smalle steegjes te vermijden en hierdoor ervoor zorgen dat deze grotere voertuigen veilig hun bestemming kunnen bereiken in een goede reistijd.

De Snooper Bus en Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations, benzinestations en vele andere POi’S

Ingebouwde HD-dashcam
Met Snooper’s expertise en know-how op het gebied van navigatiesystemen, DVR’s en dashboard camera’s heeft Snooper de SC5900 DVR gecreëerd, een combinatie van onze bekroonde navigatie- en DVR-technologie. De Snooper SC5900 DVR zorgt dat alle verkeersincidenten waarmee u op uw ritten door het uitgestrekte Europese wegennetwerk te maken krijgt, continu worden opgenomen en opgeslagen. Ideaal videobewijs tegen eventuele verzekeringsclaims.

Zweepslag, leugens en fraude; een groei-industrie in Europa
Vrachtwagens, campers, touringcars, bussen en personenwagens zijn vandaag de dag steeds vaker het doelwit van oplichters die verzekeraars en ondernemingen ruim een half miljard euro per jaar kosten. Een woordvoerder van de verzekeringssector verklaarde “’Crash voor cash’ is een bloeiende handel aan het worden: oplichters hebben alleen een vrachtwagen, camper, touringcar, bus of auto en een beetje know-how nodig en ze kunnen aan de slag. We raden chauffeurs en bestuurders van een camper of personenwagen dan ook sterk aan stappen te ondernemen om de gevolgen van fraude zoveel mogelijk te beperken door een DVR-apparaat te gebruiken”.

Bus en Touringcar chauffeurs kunnen nu profiteren van bekroonde navigatiesystemen, die zorgen voor gemoedsrust door verkeersincidenten en/of overtredingen in heel Europa vast te leggen. En dat alles in één indrukwekkend apparaat.

Bluetooth en MP3/MP4 speler
De Snooper SC5800 DVR Bus & Coach is voorzien van een geïntegreerde Bluetooth carkit waarmee u handsfree kunt bellen en een MP3/MP4 speler waarmee u muziek kunt luisteren of films kunt kijken tijdens uw rust of pauze.

Multi Route
De Snooper Bus en Coach GPS-systemen zijn voorzien van een multi routenavigatie die stelt gebruikers in staat om een enkele route rond 16 verschillende bestemmingen te berekenen – deze multi-route-optie is de oplossing voor de bus- en touringcarchauffeurs waardoor ze de snelste en gemakkelijkste weg kunnen gebruiken voor allerlei soorten reizen. Hierdoor worden ook nog eens de brandstofkosten bespaard

U voert heel eenvoudig één of meerdere adressen in (multi route), de gegevens van uw voertuig zoals; hoogte, breedte, lengte en gewicht in en de Snooper Bus & Coach SC5900 DVR berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder verassingen naar uw bestemming(en) rijdt. Ook kunt u met de Bus & Coach SC5900 DVR navigeren op postcode, afrit nummer en coördinaten.

TMC
Onderweg zal de Snooper Bus & Coach SC5900 DVR u tevens voorzien van de meest recente verkeersinformatie zoals file’s, ongevallen, wegwerkzaamheden, afgesloten wegen et cetera. Mocht er een ongeval of file op uw route zijn dan zal de Snooper Bus & Coach een alternatieve route voor u zoeken.

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper Bus & Coach SC5900 DVR aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

AURA ADVANTAGE
AURA Advantage is een database die 24uur per dag 7 dagen in de week wordt bijgehouden. Aura advantage waarschuwt voor flits palen, radarcontroles, trajectcontroles etc. in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en groeit nog steeds. Let wel dat de functie voor sommige landen illegaal is. Deze functie kan dan ook worden uitgeschakeld.

POI’s
De Snooper Bus en Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route, het maken van de planning van elk uitje zal in het vervolg een koud kunstje zijn voor de touroperators.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper Bus & Coach SC5900 DVR u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Bus & Coach SSC5800 DVR u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper Bus & Coach SC5900 DVR beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of bus en touringcar. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper Bus & Coach SC5900 DVR beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Bus & Coach bijhoudt hoeveel km’s en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Personenauto
Wilt u de Snooper Bus & Coach SC5900 DVR ook gebruiken in uw personenauto? Dat kan door in het menu te wisselen van bus naar auto.

Achteruitrijcamera
Voor de Snooper Bus & Coach SC5900 DVR is ook een achter uitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te monteren en aan te sluiten op de Snooper Bus & Coach SC5900 DVR. De camera van goede kwaliteti en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van navigatie zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.

TMC Traffic-informatietechnologie – GRATIS!
Als u bus of touringcar chauffeur van beroep bent, weet u hoe belangrijk het is te weten wat u onderweg kunt verwachten. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.

De TMC-service van de Snooper Bus & Coach systemen houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen.

Bluetooth-handsfree Technologie
Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper SC5900 DVR Bus & Coach is uitgerust met Bluetooth-handsfree technologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een uitbreidingsmicrofoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken.

Meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa
De lijst met Bus & Touringcar nuttige plaatsen bevat een uitgebreide lijst hotels, restaurants, benzinestations, flitscamera’s, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Bekroonde flitscamera-locatie technologie
De Snooper Bus & Coach systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper Bus & Coach systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Bus & Coach systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Bus & Coach-routeplanning
Bus & Coach maakt gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslag nummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

LifeTime service
Alle Snooper Bus & Coach navigatiesystemen worden geleverd met gratis Here™ Maps for Life. Zolang als de economische levensduur van het toestel is kunt u gratis, via uw pc, updates downloaden en installeren. Snooper meldt meerdere keren per jaar in de mapdownloader als er een update beschikbaar is voor uw Snooper navigatiesysteem, dit is veel vaker en voordeliger dan andere systemen die maar 1 á 2 keer per jaar een betaalde update beschikbaar hebben.

Updaten van de Software en Wegenkaarten
Het updaten van de software en de wegenkaarten van een Snooper SC5900DVR Bus&coach kan met een Windows pc of een Apple Macintosh. De minimale systeemvereisten hiervoor zijn: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger.

De Europese dekking van de Snooper Bus & Coach systemen bevat:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Technische specificaties van de Snooper SC5900 DVR Bus & Coach:

 • Ingebouwde HD Dashboard camera
 • TMC-verkeersinformatietechnologie
 • Kaartdekking: Europa
 • Kaartdatabank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Rijbaan begeleiding
 • Navigeren op afslag en postcode
 • Navigeren op coördinaten
 • Route Timer
 • My Route
 • My Speed
 • Begrenzer functie
 • Knooppunt & Afslag Beeld
 • Nederlandstalig
 • Flitspaal verklikker
 • Externe luidspreker aansluiting
 • Interne luidspreker
 • Besturingssysteem: OS WinCE 6.0
 • USB-versie: 2.0
 • Bluetooth®-handsfree
 • Schermtype: 16:9 TFT LCD
 • Schermdiagonaal: 12,7 cm (5 inch)
 • Schermresolutie: 800 x 480
 • Kleurenscherm: Ja
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • Touchscreen
 • TMC-ontvanger
 • Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 • Type accu: Li-ion-batterij 1000 mAh
 • Afmetingen (BxHXD): 134mm x 84mm x 13mm
 • Gewicht: 167 g (met ingebouwde batterij)
 • Kleur: Zwart
 • Pc-systeemvereisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10. (niet geschikt voor Apple Computers)
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

DVR-specificaties

 • DVR-geheugenkaart microSD max. 32 GB
 • DVR-camera 1080p HD
 • Camera met 130° brede kijkhoek

Inhoud verpakking:

 • 1 x Snooper SC 5900 DVR Bus & Coach
 • 1 x Mini SD kaart met Bus & Coach Software/Wegenkaart
 • 1 x Mini SD kaart voor de de DVR opnames
 • 1 x Zuignap bevestiging
 • 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt met geïntegreerde TMC antenne
 • 1 x Mini USB kabel
 • 1 x Beschermhoes
Extra informatie
Fabrikant:

Snooper

Barcode:

5019896590040

Artikelnummer:

NABUSSC59

Kaartdekking:

Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Software:

Bus & Coach

Postcode Navigeren:

Ja

Coördinaat navigeren:

Ja

Rijbaan begeleiding:

Ja

Afslag aanduiding:

Ja

Multi-route:

Ja

My-speed:

Ja

Route Timer:

Ja

Poi's lijst:

Ja

Bluetooth:

Ja

Processor:

MSB2531 800MHz

TMC:

Ja

Schermdiagnaal:

5 inch (12.7 cm)

Schermtype:

TFT LCD

Schermresolutie:

800 x 480

2D/3D view:

Ja

Voedingsspanning:

12 & 24 volt

Externe antenne aansluiting:

Nee

Externe luidspreker aansluiting

Ja

Geheugenkaart:

Ja

Ingebouwde videocamera:

Ja

TV functie:

Nee

MP3/4 speler functie:

Ja

DAB+ functie:

Nee

Kleur:

Zwart

Afmetingen:

13.4 x 8.4 x 1.4

Kaart databank:

Here Maps (voorheen Navteq)

Truck-navigatie gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.