Het Snooper S6900 Bus&Coach Navigatie systeem is ontworpen voor bussen en touringcars. Het Snooper S6900 Bus&Coach navigatie systeem voldoet aan de eisen en wensen van moderne bus en touringcar chauffeurs is voorzien van een 17.8 (7 inch) cm lcd touchscreen en wordt geleverd met gratis kaart updates, gratis TMC en Flitspaal informatie.

 499,-

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snooper-S6900-Bus&Coach
Snooper S6900 Bus & Coach

 499,-

Uw zekerheden

 • 14 dagen bedenktijd
 • snelle levering
 • gratis verzending NL va. € 250
 • Keurmerk gecertificeerd

Beschrijving

De bussen en touringcars die voorzien zijn van een Snooper S6900 Bus&Coach navigatie systeem zullen het rijden eenvoudiger en veiliger maken. De Snooper S6900 Bus&Coach navigatie systemen geven informatie en waarschuwingen over hoogtebeperkingen, gewichtsbeperkingen en potentieel moeilijke ritten zoals het navigeren via alternatieve routes en daarbij de scherpe bochten en smalle steegjes te vermijden en hierdoor ervoor zorgen dat deze grotere voertuigen veilig hun bestemming kunnen bereiken in een goede reistijd. De Snooper S6900 Bus&Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations, benzinestations en vele andere POi’S

Actieve magnetische raambevestiging
De Snooper S6900 Bus&Coach wordt geleverd met een actieve magnetische raamhouder met zuignap. In deze actieve magnetische raamhouder zitten de aansluitingen voor de voedingskabel geïntegreerde TMC antenne (Micro-USB  en voor 2.5 mm aansluiting voor een optionele achteruitrijcamera. U bevestigd de actieve magnetische raamhouder door middel van de zuignap aan uw voorruit en sluit hier de voedingskabel aan die vervolgens in uw sigaretten aansteker wordt gestoken. U kunt daarna het navigatiescherm eenvoudig aan de raamhouder bevestigen en verwijderen doordat raamhouder magnetisch is.

Slaapstand
De Snooper S6900 Bus & Coach heeft een slaapstand. Als u de Snooper S6900 Bus & Coach van de actieve magnetische raamhouder neemt om bijvoorbeeld naar een benzinepomp of restaurant te gaan en u schakelt de slaapmodus in zal de Snooper S6900 Bus & Coach bij terug komst in, zodra het toestel weer wordt ingeschakeld (éénmalig kort drukken op de aan/uit knop), weer verder gaan met de ingestelde route. Ook zal de GPS ontvangst blijven zodat het toestel niet eerst weer zoeken moet naar GPS en de accuduur zal bijna niet verminderen.

Multi Route
De Snooper S6900 Bus&Coach GPS-systemen zijn voorzien van een multi routenavigatie die stelt gebruikers in staat om een enkele route rond 16 verschillende bestemmingen te berekenen – deze multi-route-optie is de oplossing voor de bus- en touringcarchauffeurs waardoor ze de snelste en gemakkelijkste weg kunnen gebruiken voor allerlei soorten reizen. Hierdoor worden ook nog eens de brandstofkosten bespaard

U voert heel eenvoudig één of meerdere adressen in (multi route), de gegevens van uw voertuig zoals; hoogte, breedte, lengte en gewicht in en de Snooper S6900 Bus&Coach berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder verassingen naar uw bestemming(en) rijdt. Ook kunt u met de Snooper S6900 Bus&Coach navigeren op postcode, afrit nummer en coördinaten.

TMC
Onderweg zal de Snooper S6900 Bus & Coach u tevens voorzien van de meest recente verkeersinformatie zoals file’s, ongevallen, wegwerkzaamheden, afgesloten wegen et cetera. Mocht er een ongeval of file op uw route zijn dan zal de Snooper S6900 Bus & Coach een alternatieve route voor u zoeken.

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper S6900 Bus & Coach aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

AURA ADVANTAGE
AURA Advantage is een database die 24uur per dag 7 dagen in de week wordt bijgehouden. Aura advantage waarschuwt voor flits palen, radarcontroles, trajectcontroles etc. in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en groeit nog steeds. Let wel dat de functie voor sommige landen illegaal is. Deze functie kan dan ook worden uitgeschakeld.

POI’s
De Snooper S6900 Bus & Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route, het maken van de planning van elk uitje zal in het vervolg een koud kunstje zijn voor de touroperators.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper S6900 Bus & Coach u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Snooper S6900 Bus & Coach u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper S6900 Bus & Coach beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of bus en touringcar. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper S6900 Bus & Coach beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Snooper S6900 Bus & Coach bijhoudt hoeveel km’s en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Personenauto
Wilt u de Snooper S6900 Bus & Coach ook gebruiken in uw personenauto? Dat kan door in het menu te wisselen van bus naar auto.

Achteruitrijcamera (optioneel)
Voor de Snooper S6900 Bus & Coach is een achteruitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te monteren en aan te sluiten op de Snooper S6900 Bus & Coach. De camera van goede kwaliteit en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van Navigatie zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.

TMC Traffic-informatietechnologie – GRATIS!
Als u bus of touringcar chauffeur van beroep bent, weet u hoe belangrijk het is te weten wat u onderweg kunt verwachten. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.

De TMC-service van de Snooper S6900 Bus & Coach systemen houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen.

Meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa
De lijst met Snooper S6900 Bus & Coach nuttige plaatsen bevat een uitgebreide lijst hotels, restaurants, benzinestations, flitscamera’s, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Bluetooth-handsfree technologie
Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper S6900 Bus & Coach is uitgerust met Bluetooth-handsfree technologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een uitbreidingsmicrofoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken.

Bekroonde flitscamera-locatie technologie
De Snooper S6900 Bus & Coach zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper S6900 Bus & Coach systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper S6900 Bus & Coach systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Bus & Coach-routeplanning
De Snooper S6900 Bus & Coach maken gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslag nummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

Bluetooth technologie
De Snooper S6900 Bus&Coach beschikt over Bluetooth technologie waarmee u handsfree kunt bellen.

Kaartdekking van de Snooper S6900 Bus&Coach
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Cyprus UN neutral zone, Cypriotisch deel van Turkije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Wales, Zweden, Zwitserland.

LifeTime service
Alle Snooper Bus&Coach navigatiesystemen worden geleverd met gratis Here Maps for life (LifeTime Service). Zolang als de economische levensduur van het toestel is kunt u gratis, via uw pc, updates downloaden en installeren. Snooper meldt meerdere keren per jaar, in de mapdownloader,  als er een update beschikbaar is voor uw Snooper navigatiesysteem, dit is veel vaker en voordeliger dan andere systemen die maar 1 á 2 keer per jaar een betaalde update beschikbaar hebben.

Updaten van de Software en Wegenkaarten
Het updaten van de software en de wegenkaarten van een Snooper S6900 Bus&Coach kan met een Windows pc of een Apple Macintosh. De minimale systeemvereisten hiervoor zijn: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger.

Specificaties Snooper S6900 Bus&Coach:

 • 7-inch (17,8cm) kleuren LCD touchscreen
 • Kaartdekking: 48 Europese landen
 • Kaarten databank Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Navigeren op adres, postcode, afslag nummer of coördinaten
 • Rijbaan begeleiding bij kruis- en knooppunt met 3D weergave
 • Route timer
 • MySpeed
 • Bluetooth technologie
 • AURA flitspaal datebase
 • Interne luidspreker
 • Ingebouwde GPS antenne
 • Schermtype TFT LCD kleurenscherm
 • Schermdiagonaal: 12,7cm
 • Schermresolutie: 800 x 480 pixels 16:9
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • TMC ontvanger geïntegreerd in voedingskabel
 • Actieve magnetische raamhouder met zuignap
 • 2.5mm aansluiting in de actieve magnetische raamhouder voor een optionele achteruitrijcamera
 • Voeding 12Volt of 24Volt
 • Afmetingen: 185 x 113 x 19
 • Gewicht: 322 gram
 • USB 2.0
 • Micro-USB aan de achter zijde van het toestel voor het updaten
 • Type accu: Li-ion-batterij 1500 mAh (3,7 Volt)
 • Processor: ARM Cortex-A7 800Mhz CPU, 256 MB RAM
 • Kleur: zwart
 • Minimale systeemvereisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

Omvang levering:

 • 1 x Snooper S6900 Bus & Coach
 • 1 x Raam zuignap bevestiging
 • 1 x Actieve magnetische houder
 • 1 x 3M bevestiging plaat (voor bevestigen van de raamhouder op het dashboard)
 • 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt met geïntegreerde TMC antenne
 • 1 x 2,5mm Achteruitrijcamera verloop kabel
 • 1 x Micro-SD kaart met software en wegenkaarten (Bus & Coach)
 • 1 x Mini USB kabel
 • 1 x Hardschalige beschermhoes
Extra informatie
Fabrikant:

Snooper

Barcode:

4260456382921

Artikelnummer:

NABUS69

Kaartdekking:

Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Cyprus UN neutral zone, Cypriotisch deel van Turkije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Wales, Zweden, Zwitserland.

Software:

Snooper Bus&Coach

Postcode Navigeren:

Ja

Coördinaat navigeren:

Ja

Rijbaan begeleiding:

Ja

Afslag aanduiding:

Ja

Multi-route:

Ja

My-speed:

Ja

Route Timer:

Ja

Poi's lijst:

Ja

Bluetooth:

Ja (Alleen voor handsfree telefoneren)

Processor:

ARM Cortex-A7 800Mhz CPU, 256 MB RAM

TMC:

Ja

Schermdiagnaal:

17,8cm (7inch)

Schermtype:

TFT-LCD Touchscreen

Schermresolutie:

800 x 480 pixels 16:9

2D/3D view:

Ja

Voedingsspanning:

12/24 Volt

Externe antenne aansluiting:

Nee

Externe luidspreker aansluiting

Ja (hoofdtelefoon)

Geheugenkaart:

Nee

Ingebouwde videocamera:

Nee

Bluetooth handsfree:

Ja

TV functie:

Nee

MP3/4 speler functie:

Nee

DAB+ functie:

Nee

Kleur:

Zwart

Afmetingen:

18.5 x 11.3 x 1.9

DVR functie:

Nee

DBV-T tuner:

Nee

Kaart databank:

Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)

Truck-navigatie gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.