• ACSI, CamperStop,Facile en Route, Bordatlas,
 • Caravan Club en Camping & Caravanning Club
 • Gratis kaartupdates

 279,-

Beschikbaarheid: Op voorraad

Snooper S5100 Ventura Pro

 279,-

Uw zekerheden

 • 14 dagen bedenktijd
 • snelle levering
 • gratis verzending NL va. € 250
 • Keurmerk gecertificeerd

Beschrijving

Met een Snooper S5100 Ventura Pro kunt u onbezorgd op vakantie.  Door het eenvoudig invoeren van de hoogte, breedte, lengte en het gewicht zal de Snooper S5100 Ventura Pro een efficiente en veilige route voor u berekenen zonder dat u zicht zorgen hoeft te maken voor te smalle straten, te lage tunnels of viaducten, te smalle straten, onbegaanbare of onverharde buitenwegen, drukke stadscentrum, wegen met gewichtsbeperking etc. kortom de Snooper Ventura vermijdt alle wegen waar u met uw camper of caravan niet door zou kunnen of moeten rijden.

Snooper werkt samen met grote camping organisaties en camper- en caravanorganisaties zoals ACSI, BordAtlas, CamperStop (Facile en Route), Caravan Club en Camping en Caravanning Club daardoor beschikt een Snooper Ventura camper- en caravan navigatiesysteem over een zeer grote database.

Als u onderweg een camping of camperplaats zoekt dan kunt u deze eenvoudig in deze database opzoeken. Daarbij kunt u naar wens een of meerdere filters toepassen zoals camping met campingwinkel, watersport camping, camping met zwembad, camping vlakbij het bos etc. De Snooper S5100 Ventura Pro zal u een overzicht geven van de gevonden campings die voldoen aan uw wensen. Hieruit kunt u dan een keuze maken en de Snooper S5100 Ventura Pro zal u vervolgens feilloos naar de gekozen camping of camperplaats begeleiden. De meeste campings uit deze database zijn ook nog eens voorzien van een foto van het camping of camperplaats.

Belangrijkste kenmerken van de Snooper S5100 Ventura:

 • Knooppunt overzicht (Junction view)
  Afbeeldingen van belangrijke snelweg knooppunten worden van te voren duidelijk weergegeven om veiliger te kunnen navigeren.
 • Rijbaan instructie (Lane guidance )
  De speciale rijbaan assistent software geeft van te voren een duidelijk overzicht van de te volgen rijbaan.
 • Mijn snelheid (My Speed)
  De snelheidslimiet van nagenoeg elke weg in Europa wordt weergegeven. Men kan kiezen tussen snelheidslimieten voor auto’s of campers. Ook is het mogelijk om een waarschuwingsalarm instellen voor als men ongemerkt de toegestane snelheid overschrijdt.
 • Navigeren op afslagnummer
  Zoek en navigeer op afslag nummers op de snelweg in de verbeterde ‘zoek op kaart’ functie.
 • Uw route (Your route)
  Creëer en sla een eigen routes op. Mogelijk om gebruik te maken van de kaart om de gewenste route uit te stippelen.
 • Nuttige plaatsen (POI’s) op de route
  Zoek op nuttige plaatsen in de uitgebreide database langs de bereken de route.
 • Pas de grootte van de letters op de kaart aan
  Mogelijkheid tot het vergroten van de letters van de straatnamen op het navigatiescherm om deze beter leesbaar te maken tijdens het navigeren.
 • Route klok (Route Timer)
  De timer geeft aan hoe lang en hoeveel kilometer er is gereden en dat het verstandig is om pauze te nemen om even te rusten.

Multi route
U kunt met de Snooper S5100 Ventura Pro een multi route samenstellen van maximaal 16 adressen op 1 route. Deze adressen kunt u invoeren aan de hand van adres, postcode of coordinaten. De Snooper Ventura Pro zal dan de meest economische route berekenen. Deze multi route kunt u ook handmatig indelen met de door u gewenste adres volgorde.

U voert heel eenvoudig één of meerdere adressen in (multi route), de gegevens van uw voertuig zoals; hoogte, breedte, lengte en gewicht in en de Snooper S5100 Ventura Pro berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder verassingen naar uw bestemming(en) rijdt. Ook kunt u met de Snooper S5100 Ventura Pro navigeren op postcode, afrit nummer en coördinaten.

TMC
Onderweg zal de Snooper S5100 Ventura Pro u tevens voorzien van de meest recente verkeersinformatie zoals file’s, ongevallen, wegwerkzaamheden, afgesloten wegen et cetera. Mocht er een ongeval of file op uw route zijn dan zal de Snooper S5100 Ventura Pro een alternatieve route voor u zoeken.

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper S5100 Ventura Pro aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

AURA ADVANTAGE
De Snooper Ventura Pro systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper Ventura Pro systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Ventura Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Let op: Deze functie is voor sommige landen illegaal is en dient dan ook worden uitgezet al dan niet verwijderd van de sd kaart. (Truckerswereld en Snooper zijn niet aansprakelijk voor de boetes)

POI’s
De Snooper S5100 Ventura Pro is voorzien van een uitgebreide database met meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen. In deze database bevinden zicht duizenden plaatsen zoals benzinestations, geldautomaten, supermarkten, sportverenigingen, ziekenhuizen, apotheker, restaurants, specifieke detailhandelaren, bezienswaardigheden etc. Daarnaast natuurlijk de honderden speciale camper- en caravan plaatsen door heel Europa. Hieronder vallen alle nuttige plaatsen die specifiek voor campers en caravans zijn zoals camperplaatsen, campings, parkeerplaatsen, campingwinkels, garagebedrijven etc.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper S5100 Ventura Pro u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Snooper S5100 Ventura Pro u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper S5100 Ventura Pro beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als camper of auto met caravan. De Snooper S5100 Ventura Pro kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper S5100 Ventura Pro beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Snooper S5100 Ventura Pro bijhoudt hoeveel km’s en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Personenauto
Wilt u de Snooper S5100 Ventura Pro ook gebruiken in uw personenauto? Dat kan door in het menu te wisselen van camper naar auto.

TMC Traffic-informatietechnologie – GRATIS!
De TMC-service van de Snooper navigatiesystemen houden u op de hoogte van alle actuele verkeersinformatie en geeft deze weer in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen dat de Snooper de actuele verkeersinformatie op de door u geprogrammeerde route wordt weergegeven. Mocht er een verkeersincident op uw route voorkomen dan zal de Snooper S5100 Ventura Pro u automatisch vragen of u een alternatieve route wilt zoeken.

Meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa
De Snooper S5100 Ventura Pro is voorzien van een uitgebreide database met meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen. In deze database bevinden zicht duizenden plaatsen zoals benzinestations, geldautomaten, supermarkten, sportverenigingen, ziekenhuizen, apotheker, restaurants, specifieke detailhandelaren, bezienswaardigheden etc. Daarnaast natuurlijk de honderden speciale camper- en caravan plaatsen door heel Europa. Hieronder vallen alle nuttige plaatsen die specifiek voor campers en caravans zijn zoals camperplaatsen, campings, parkeerplaatsen, campingwinkels, garagebedrijven etc.

Kaartdekking
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Cyprus UN neutral zone, Cypriotisch deel van Turkije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Wales, Zweden, Zwitserland.

LifeTime service
Alle Snooper Ventura Pro navigatiesystemen worden geleverd met gratis Here Maps for life (LifeTime Service). Zolang als de economische levensduur van het toestel is kunt u gratis, via uw pc, updates downloaden en installeren. Snooper meldt meerdere keren per jaar, in de mapdownloader, als er een update beschikbaar is voor uw Snooper navigatiesysteem, dit is veel vaker en voordeliger dan andere systemen die maar 1 á 2 keer per jaar een betaalde update beschikbaar hebben.

Updaten van de Software en Wegenkaarten
Het updaten van de software en de wegenkaarten van een Snooper S5100 Ventura Pro kan met een Windows pc of een Apple Macintosh. De minimale systeemvereisten hiervoor zijn: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger.

Technische specificaties van de Snooper S5100 Ventura Pro:

 • TMC-verkeersinformatietechnologie
 • Kaartdekking: Europa
 • Kaarten databank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Rijbaan begeleiding
 • Navigeren op afslag en postcode
 • Navigeren op coördinaten
 • Route Timer
 • My Route
 • My Speed
 • Begrenzer functie
 • Knooppunt & Afslag Beeld
 • Nederlandstalig
 • Flitspaal verklikker
 • Externe luidspreker aansluiting
 • Interne luidspreker
 • Schermtype: 16:9 TFT LCD
 • Schermdiagonaal: 12,7 cm (5 inch)
 • Kleurenscherm: Ja
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • Touchscreen
 • TMC-ontvanger
 • Voeding: 12V of 24 Volt
 • Gewicht: 170 gram
 • Afmetingen (BxHXD): 132mm x 86mm x 19mm
 • Kleur: Zwart

Omvang levering:

 • 1 x Snooper S5100 Ventura Pro
 • 1 x SD-Kaart met Europa-Kaartenmateriaal
 • 1 x Zuignap raambevestiging
 • 1 x 12/24V voedingskabel met TMC antenne
 • 1 x USB Data kabel
 • 1 x Snel handleiding
Extra informatie
Fabrikant:

Snooper

Barcode:

5019896051015

Artikelnummer:

NAVES51

Kaartdekking:

Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Cyprus UN neutral zone, Cypriotisch deel van Turkije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Wales, Zweden, Zwitserland.

Software:

Ventura Pro

Postcode Navigeren:

Ja

Coördinaat navigeren:

Ja

Rijbaan begeleiding:

Ja

Afslag aanduiding:

Ja

Multi-route:

Ja

My-speed:

Ja

Route Timer:

Ja

Poi's lijst:

Ja

Bluetooth:

Nee

Processor:

MSTAR MSR2112, 256MB (DDR2)

TMC:

Ja

Schermdiagnaal:

5 inch (12.7 cm)

Schermtype:

16:9 LCD Touchscreen

2D/3D view:

Ja

Voedingsspanning:

12 of 24 Volt

Externe antenne aansluiting:

Nee

Externe luidspreker aansluiting

Ja

Geheugenkaart:

Nee

Ingebouwde videocamera:

Nee

Bluetooth handsfree:

Nee

TV functie:

Nee

MP3/4 speler functie:

Nee

DAB+ functie:

Nee

Kleur:

Zwart

Afmetingen:

13.2 x 8.6 x 1.9

DVR functie:

Nee

DBV-T tuner:

Nee

Kaart databank:

Europa Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)

Truck-navigatie gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.