Toont alle 3 resultaten

Snooper Bus & Coach navigatiesystemen


De Snooper Bus & Coach Pro is speciaal ontwikkeld voor gebruik in een bus of touringcar. Door het invoeren van de voertuiggegevens zoals hoogte, breedte, lengte en gewicht zal de Snooper Bus & Coach Pro u veilig naar u bestemming(en) begeleiden. Ook is de Snooper Bus & Coach Pro voorzien van een database met duizenden bezienswaardigheden en honderden speciale bus en touringcar parkeerplaatsen door heel Europa waaronder ook de parkeerplaatsen bij luchthavens, treinstations, geldautomaten, winkels, benzinestations etc. Door de Multi routenavigatie kunt u maximaal 16 verschillende adressen of postcodes invoeren en de Snooper Bus en Coach Pro begeleidt u naar de ingevoerde bestemmingen.

Snooper Bus & Coach Pro gebruiken als autonavigatie

Hoewel Bus & Coach Pro specifiek is ontworpen voor navigatie met een vrachtwagen of groot voertuig op veilige en toegestane wegen, hebben de Snooper Truckmate Pro systemen ook een autostand. Wanneer u het Snooper Bus & Coach Pro systeem in de autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto’s geleid!

Snooper Bus & Coach Pro multi-route-technologie

Snooper heeft altijd de meest stijlvolle navigatiesystemen op de markt gehad. Maar ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze leveren ook kwaliteit. Neem de nieuwe en unieke multi-route-technologie. De multi-route-technologie is in staat 16 verschillende bestemmingen te berekenen in één route, door alleen de postcodes in te voeren. Ook is het mogelijk om met de Bus & Coach Pro systemen uw eigen route te creëren d.m.v de gewenste route op de kaart uit te stippelen. Geen gedoe meer met stoppen en starten en moeizaam elk apart adres opzoeken; gewoon binnen een paar seconden uw route voor de hele dag uitgestippeld en opgeslagen.

De Snooper Bus & Coach is leverbaar in volgende modellen

  • Bus & Coach S2700
  • Bus & Coach SC5900
  • Bus & Coach S6810
  • Bus & Coach S6900
  • Bus & Coach S8110

Bussen en touringcars die voorzien zijn van deze GPS-systemen zullen het rijden op bussen en touringcars eenvoudiger en veiliger maken. Zij geven informatie over hoogtebeperkingen, gewichtsbeperkingen en potentieel moeilijke ritten, het navigeren via alternatieve routes en daarbij de scherpe bochten en smalle steegjes te vermijden en hierdoor ervoor zorgen dat deze grotere voertuigen veilig hun bestemming kunnen bereiken in een goede reistijd.
De Snooper Bus en Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route, het maken van de planning van elk uitje zal in het vervolg een koud kunstje zijn voor de touroperators.

Snooper Bus en Coach GPS-systemen zijn voorzien van gratis Lifetime kaartupdates, gratis flitspaal informatie en multi route navigatie. De multi route functie stelt gebruikers in staat om een enkele route rond 16 verschillende bestemmingen met behulp van alleen de postcodes te berekenen - deze multi-route-optie is de oplossing voor de bus- en touringcarchauffeurs waardoor ze de snelste en gemakkelijkste weg kunnen gebruiken voor allerlei soorten reizen. Hierdoor worden ook nog eens de brandstofkosten bespaard Tevens biedt Snooper levenslang kaartupdates voor de levensduur van het GPS navigatiesysteem zodat ze altijd zijn voorzien van up to date wegenkaarten en hierop kunt vertrouwen.

Snooper Bus & Coach Pro geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke routeplanning

De Bus & Coach Pro maakt gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq) gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

Snooper Bus & Coach Pro Europese landendekking:

Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Alle Snooper satelliet navigatie systemen maken gebruik van Here™ Maps for Life (voorheen Navteq).

Truck-Navigatie.nl is een officieel en erkend leverancier van Snooper navigatiesystemen en onderdeel van Truckerswereld.nl waar u terecht kunt voor een uitgebreid assortiment radiocommunicatie systemen voor toepassingen als hobby en vrijetijd, onderweg, beveiliging, landbouw en wegenbouw, hondensport en paardensport en nog veel meer.

Truck-navigatie.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.