Toont alle 3 resultaten

Snooper Bus & Coach navigatiesystemen


SNOOPER BUS & COACH SATELLIET NAVIGATIE SYSTEMEN

De Snooper Bus & Coach navigatiesystemen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in een bus of touringcar. Door het invoeren van de voertuig gegevens zoals hoogte, breedte, lengte en gewicht zal het Snooper Bus & Coach navigatiesysteem u veilig naar u bestemming(en) begeleiden. Ook is het Snooper Bus & Coach navigatiesysteem voorzien van een database met duizenden bezienswaardigheden en honderden speciale bus en touringcar parkeerplaatsen door heel Europa waaronder ook de parkeerplaatsen bij luchthavens, treinstations, geldautomaten, winkels, benzinestations etc. Door de Multi routenavigatie kunt u maximaal 16 verschillende adressen of postcodes invoeren en het Snooper Bus & Coach navigatiesysteem begeleidt u naar de ingevoerde bestemmingen.

Snooper Bus & Coach gebruiken als autonavigatie

Hoewel het Snooper Bus & Coach navigatiesysteem specifiek is ontworpen voor navigatie met een vrachtwagen of groot voertuig op veilige en toegestane wegen, hebben de Snooper Bus & Coach systemen ook een autostand. Wanneer u het Snooper Bus & Coach navigatiesysteem in de autostand zet, wordt u over de meest effectieve routes voor auto’s geleid!

Multi-route-technologie

Snooper heeft altijd de meest stijlvolle navigatiesystemen op de markt gehad. Maar ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, ze leveren ook kwaliteit. Neem de nieuwe en unieke multi-route-technologie. De multi-route-technologie is in staat 16 verschillende bestemmingen te berekenen in één route, door alleen de postcodes in te voeren. Ook is het mogelijk om met de Bus & Coach Pro systemen uw eigen route te creëren d.m.v de gewenste route op de kaart uit te stippelen. Geen gedoe meer met stoppen en starten en moeizaam elk apart adres opzoeken; gewoon binnen een paar seconden uw route voor de hele dag uitgestippeld en opgeslagen.

Bussen en touringcars die voorzien zijn van deze GPS-systemen zullen het rijden op bussen en touringcars eenvoudiger en veiliger maken. Zij geven informatie over hoogtebeperkingen, gewichtsbeperkingen en potentieel moeilijke ritten, het navigeren via alternatieve routes en daarbij de scherpe bochten en smalle steegjes te vermijden en hierdoor ervoor zorgen dat deze grotere voertuigen veilig hun bestemming kunnen bereiken in een goede reistijd.
De Snooper Bus & Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route, het maken van de planning van elk uitje zal in het vervolg een koud kunstje zijn voor de touroperators.

2 Verschillende modellen:

  • SC5900DVR - 5 Inch (12,7 cm) met ingebouwde dashcam
  • S6900 - 7 Inch (17,8cm)

DVR (Dashcam) Functie

De Snooper SC5900 DVR Bus & Coach beschikt over een ingebouwde dashcam waarmee u uw route vast kunt leggen op video (sd kaart) en zo alle gebeurtenissen aan de voorzijde van uw voertuig kunt vastleggen. 

Het gebruik van een dashcam is niet in alle landen toegestaan. In Oostenrijk, Luxemburg en Portugal is het verboden en kunt u daar een hoge bekeuring voor ontvangen. In Nederland moet rekening gehouden worden met de wet op privacy. Dit houdt in dat u uw video opnames niet in het openbaar (social media, website etc.) mag vertonen als er personen of kentekenplaten herkenbaar in beeld komen.

Gratis wegenkaart en software updates

De Snooper Bus & Coach navigatiesystemen worden geleverd met gratis, zolang de economische levensduur van het toestel is, "Here™ Maps for Life" kaart updates en software updates. Om deze gratis kaarten en software te kunnen downloaden dient u het navigatiesysteem te registeren op de website www.snooperneo.co.uk. Nadat u de registratie heeft voldaan kunt u de Snooper Mapdownloader downloaden en installeren op uw Windows pc of een Apple Mac (mac versie kan worden gedownload in de Apple App Store) en kunt u met de Mapdownloader de gratis "Here™ Maps for Life" kaart updates en software updates downloaden en installeren op uw Snooper Bus & Coach.

Het updaten van de software en de wegenkaarten van een Bus & Coach kan met een Windows pc of een Apple Macintosh. De minimale systeemvereisten hiervoor zijn: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10, Mac OS 10 Yosemite en Hoger.

Snelheidscontroles (AURA)

Alle Snooper Bus & Coach navigatiesystemen beschikken over een AURA database met snelheidscontroles. Deze waarschuwt voor flitspalen, radarcontroles, traject controles etc. in België, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord Amerika, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika en groeit nog steeds.

Deze functie is in een aantal landen illegaal en verboden. Mocht u in een land gaan rijden waar deze functie verboden is dan kunt u hem eenvoudig handmatig uitschakelen.

Snooper Bus & Coach geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke routeplanning

De Bus & Coach maakt gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq) gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslag nummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

Snooper Bus & Coach Europese landen dekking:

Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Truck-navigatie gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.