Gratis verzending NL vanaf € 75
Snelle levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper AVN 9020 Ventura Pro

Tijdelijk Uitverkocht

€ 899,00

€ 742,98 excl. BTW

Productomschrijving

De Snooper AVN 9020 Ventura Pro is een dubbel Din inbouw Radio/cd/dvd-tuner met Bluetooth handfree functie voor het handsfree telefoneren, een iPod aansluiting, en wordt geleverd met de succesvolle Ventura Pro navigatie-software!!

Op basis van hoogte, lengte, breedte, gewicht en lading van uw camper of caravan met personenauto berekent de Snooper AVN 9020 Ventura Pro een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt. Indien er geen route ingegeven is, waarschuwt de de Snooper AVN 9020 Ventura Pro voor lage bruggen, smalle dorpskernen, steile hellingen. de Snooper AVN 9020 Ventura Pro heeft een groot, 15,7 cm (6,2 inch) breedbeelddisplay (met aanraakbediening!), waarmee de camper bestuurder een veel beter zicht op de route heeft. De aanwijzingen worden groot en duidelijker weergegeven, zodat de gesproken instructies en waarschuwingen voor lage bruggen en smalle wegen op de Snooper AVN 9020 Ventura Pro in één opslag worden gezien en gehoord.

In de Snooper AVN 9020 Ventura Pro zijn de databases opgenomen van ACSI, Alan Rogers, Camping und Caravanning Club, Bordatlas und Camperstop von Facile en route met meer dan 9000 camping’s  in 31 landen en meer dan 15000 camperplaatsen in 31 landen.

Door de speciaal ontwikkelde zoekmachine van de Snooper AVN 9020 Ventura Pro is het nu zelfs mogelijk om te zoeken naar camping of kampeerplaats met speciale voorzieningen denkend aan: zwembad, douche, warm water, wastafels, droogtommels, wasmachine's, discotheek, fitnessruimte, mini club, biljart, sauna, zonnebank, televisie, speelautomaten, restaurants, speeltujn, minigolf, visgelegenheid etc etc! Camping wordt na de keuze vaak getoond met een bijbehorende foto! Nadat de gewenste camping of kampeerplaats gevonden is, zal de Snooper AVN 9020 Ventura Pro u hier zonder problemen naar toe brengen!

De Snooper AVN 9020 Ventura Pro heeft een aansluiting voor stuurbediening. Met de optionele module, welke per merk en type voertuig optioneel verkrijgbaar zijn, kunt u de Snooper AVN 9020 Ventura Pro zo aansluiten dat het volleidg te bedienen is via de knoppen op het stuur indien deze aanwezig zijn op het stuur van het voertuig.

Bij de Snooper AVN 9020 Ventura Pro kunt u optioneel op merk en type een inbouwframe bestellen zodat De Snooper AVN 9020 Ventura Pro netjes kan worden ingebouwd in het voertuig.

Multi Route
De Snooper AVN 9020 Ventura Pro GPS-systemen zijn voorzien van een multi routenavigatie die stelt gebruikers in staat om een enkele route rond 16 verschillende bestemmingen te berekenen - deze multi-route-optie is de oplossing voor de camper bestuurders en bestuurders van een auto met caravan waardoor ze de snelste en gemakkelijkste weg kunnen gebruiken voor allerlei soorten reizen. Hierdoor worden ook nog eens de brandstofkosten bespaard

U voert heel eenvoudig één of meerdere adressen in (multi route), de gegevens van uw voertuig zoals; hoogte, breedte, lengte en gewicht in en de Snooper Ventura Pro S6800 berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder verassingen naar uw bestemming(en) rijdt. Ook kunt u met de Snooper AVN 9020 Ventura Pro navigeren op postcode, afritnummer en coördinaten.

TMC
Onderweg zal de Snooper AVN 9020 Ventura Pro u tevens voorzien van de meest recente verkeersinformatie zoals file's, ongevallen, wegwerkzaamheden, afgesloten wegen etc. Mocht er een ongeval of file op uw route zijn dan zal de Snooper AVN 9020 Ventura Pro een alternatieve route voor u zoeken.

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper AVN 9020 Ventura Pro aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

AURA ADVANTAGE
AURA Advantage is een database die 24uur per dag 7 dagen in de week wordt bijgehouden. Aura advantage waarschuwd voor flits palen, radarcontroles, trajectcontroles etc. in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en groeit nog steeds. Let wel dat de functie voor sommige landen illegaal is. Deze functie kan dan ook worden uitgeschakeld.

POI's
De Snooper AVN 9020 Ventura Pro navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale camper en caravan plaatsen door heel Europa, waaronder camper parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper AVN 9020 Ventura Pro u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Snooper AVN 9020 Ventura Pro u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper AVN 9020 Ventura Pro beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of camper. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper AVN 9020 Ventura Pro beschikt over een route klok wat inhoud dat de Snooper AVN 9020 Ventura Pro bijhoudt hoeveel km's en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem zal aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Achteruitrijcamera
Voor de Snooper AVN 9020 Ventura Pro is een achteruitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te mnteren en aan te sluiten op de Snooper AVN 9020 Ventura Pro. De camera van goede kwaliteti en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van Navigatie zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.

De TMC-service van de Snooper Ventura Pro systemen houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen.

Meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa
De lijst met Camper en Carvan nuttige plaatsen bevat een uitgebreide lijst hotels, restaurants, benzinestations, flitscamera’s, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Bluetooth-handsfreetechnologie
Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper AVN 9020 Ventura Pro is uitgerust met Bluetooth-handsfree technologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een uitbreidingsmicrofoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken.

Bekroonde flitscamera-locatietechnologie
De Snooper Ventura Pro systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper Ventura Prosystemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Ventura Pro systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Ventura Pro-routeplanning
Ventura Pro maakt gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

De Europese dekking van de Snooper Ventura Pro systemen bevat:
Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Levering omvang:

 • 1 x AVN-9020 Ventura Pro Systeem
 • 1 x Stroom- / Luidsprekerkabel
 • 1 x 5.1-AV-Audiokabel
 • 1 x USB-Data kabel
 • 1 x AV-aansluitkabel
 • 1 x iPod-Adapter
 • 1 x Kabel voor stuurbediening ( excl. module )
 • 1 x Externe Mikrofon
 • 1 x Externe GPS-Antenne
 • 1 x Stylus
 • 1 x MicroSD Kaartlezer
 • 1 x Afstandsbediening
 • 1 x MicroSD-Karte met Europa Ventura Pro kaart materiaal
 •  

Kenmerken

Fabrikant: Snooper
Artikelnummer: NAVEAVNS92
Levertijd: Tijdelijk Uitverkocht
Kaartdekking: Europa
Software: Ventura Pro
Postcode navigeren: Ja
Coordinaat navigeren: Ja
Rijbaan begeleiding: Ja
Afslag aanduiding: Ja
Multi-route: Ja
My-speed: Ja
Route Timer: Ja
Poi’s lijst: Ja
Bluetooth: Ja
Processor: ARM 11 freescale
TMC: Ja
Schermdiagonaal: 6.2 inch (157 mm)
Schermtype: TFT Touchscreen
Schermresolutie: 800 x 400 Pixel
2D/3D view: Ja
Voedingsspanning: 12 Volt
Geheugenkaart: Micro-SD
Bluetooth handsfree: Ja
Telefoon Functie: Ja
MP3/4 speler Functie: Ja
Gewicht: 2900 Gram
Kleur: Zwart
Afmetingen L x B x H ( cm ): 17.8 x 10.0 x 16.5
Kaart databank: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.

Wilt u meer weten over Snooper AVN 9020 Ventura Pro?

Of neem contact op

+31(0)6 2867 1007 ● Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00u

Snooper AVN 9020 Ventura Pro is toegevoegd aan uw winkelwagen!

Maak uw bestelling compleet

Truck-navigatie.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord