Op het moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Bestellingen worden wel verwerkt met een levertijd van 1-3 Werkdagen. Meer info ->>
Gratis verzending NL vanaf € 75
Snelle levering door heel Europa
Veilig bestellen en betalen
Keurmerk gecertificeerd

Overzicht

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Snooper S8110 Bus & Coach

Levertijd: 1-2 Werkdagen

€ 499,00 Gratis verzending NL

€ 412,40 excl. BTW

Gratis verzending NL

Productomschrijving

Het nieuwe GPS satelliet navigatiesysteeem van Snooper speciaal ontworpen voor bussen en touringcars is nu beschikbaar. Deze Snooper Bus & Coach S8110 navigatie systeem voldoet aan de eisen en wensen van bus en touringcar chauffeurs in heel Europa en is voorzien van een 17,8cm lcd touchscreen.

De bussen en touringcars die voorzien zijn van een Snooper Bus & Coach satelliet navigatiesysteem kunnen veilig en snel naar elke bestemming rijden. De Snooper navigatiesystemen geven informatie en waarschuwingen over hoogtebeperkingen, gewichtsbeperkingen en potentieel moeilijke ritten zoals het navigeren via alternatieve routes en zullen daarbij de scherpe bochten en smalle steegjes etc. vermijden.

 
De Snooper Bus en Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route, het maken van de planning van elk uitje zal in het vervolg een koud kunstje zijn voor de touroperators.

LifeTime service: levenslang gratis kaart- en software updates

Bij elk Snooper navigatiesysteem krijgt u gratis levenslang software en wegenkaarten updates. Levenslang houdt in zolang als de levensduur van het navigatiesysteem is. Meerdere keren per jaar is er een update beschikbaar zodat u Snooper navigatiesysteem altijd up-to-date is met de nieuwste wegen en software.  

Multi route functie

Met de multi route functie stelt u eenvoudig een route met maximaal 16 verschillende bestemminegn in.. Deze multi-route-optie is de oplossing voor de bus- en touringcarchauffeurs. Door de geavanceerde rijbaan begeleiding zal de Snooper Bus & Coach S8110 u tijdig en duidelijk begeleiden zodat u de juiste afslag of rijbaan neemt.

De Snooper Bus & Coach S8110 zal lage bruggen en viaducten, indien mogelijk, dorp- of stad centra, smalle straten, scherpe bochten en steile hellingen vermijden op uw ritten. Tevens krijgt u onderweg de meest recente TMC verkeersinformatie en wordt u ook nog eens gewaarschuwd voor flits palen, camera's en traject controles. Tijdens de rit geeft de Snooper Bus & Coach S8110 ook belangrijke POI's in de omgeving aan zoals, tankstations, winkels, geldautomaten, restaurants, ziekenhuizen etc. U kunt ook zelf handmatig zoeken naar specifieke bus en touringcar POI's (Points of Interest) zoals parkeerplaatsen in het menu.

Compatibel met het optionele Snooper Tyre Pilot systeem
De Snooper S8110 Bus & Coach is compatibel met het bandenspanningscontrolesysteem Tyre Pilot van Snooper voor verhoogde veiligheid op de weg en kostenbesparing. Bekijk de spanning en temperatuur van uw banden op het scherm, met het extra voordeel van audiosignalen bij spanningsverlies en abnormale temperatuurstijgingen. 

Bandengebreken spelen een rol in ruim 3% van alle verkeersongevallen en zijn het meest voorkomende defect dat direct bijdraagt aan een ongeval. Door de spanning van uw banden tijdens het rijden in de gaten te houden en te zorgen dat ze goed opgepompt zijn, kunt u uw tankkosten met maar liefst 10% verlagen, de levensduur van uw banden met 35% verlengen en het risico op een klapband of een lekke band verminderen.

FM-transmitter
De Snooper S8110 Bus & Coach heeft een FM transmitter waardoor het nog makkelijker is om te luisteren naar de navigatie aanwijzingen door het de luidspreker van uw vehicle, terwijl u zich kunt concentreren op de weg voor u.

Multi Route
De Snooper Bus en Coach GPS-systemen zijn voorzien van een multi routenavigatie die stelt gebruikers in staat om een enkele route rond 16 verschillende bestemmingen te berekenen - deze multi-route-optie is de oplossing voor de bus- en touringcarchauffeurs waardoor ze de snelste en gemakkelijkste weg kunnen gebruiken voor allerlei soorten reizen. Hierdoor worden ook nog eens de brandstofkosten bespaard

U voert heel eenvoudig één of meerdere adressen in (multi route), de gegevens van uw voertuig zoals; hoogte, breedte, lengte en gewicht in en de Snooper Bus & Coach S8110 berekent de beste route voor u zodat u feilloos zonder verassingen naar uw bestemming(en) rijdt. Ook kunt u met de Bus & Coach S8110 navigeren op postcode, afritnummer en coördinaten.

TMC
Onderweg zal de Snooper Bus & Coach S8110 u tevens voorzien van de meest recente verkeersinformatie zoals file's, ongevallen, wegwerkzaamheden, afgesloten wegen et cetera. Mocht er een ongeval of file op uw route zijn dan zal de Snooper Bus & Coach een alternatieve route voor u zoeken.

Rijden zonder ingevoerde route
Zelfs als u de Snooper Bus & Coach S8110 aan hebt staan zonder ingevoerde route zal hij u tijdens uw rit toch waarschuwen naderende scherpe bochten, lage viaducten, smalle straten etc.

AURA ADVANTAGE
AURA Advantage is een database die 24uur per dag 7 dagen in de week wordt bijgehouden. Aura advantage waarschuwd voor flits palen, radarcontroles, trajectcontroles etc. in Duitsland, Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Noord-Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika en groeit nog steeds. Let wel dat de functie voor sommige landen illegaal is. Deze functie kan dan ook worden uitgeschakeld.

POI's
De Snooper Bus en Coach navigatiesystemen geven ook toegang tot duizenden bezienswaardigheden, honderden speciale bussen en touringcars plaatsen door heel Europa, waaronder bussen en touringcars parkeerplaatsen in de buurt van luchthavens en treinstations, geldautomaten, winkels en benzinestations. Haltes bij cafés, benzinestations en dergelijke plaatsen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een route, het maken van de planning van elk uitje zal in het vervolg een koud kunstje zijn voor de touroperators.

Knooppunten en Rijbaan begeleiding
Als u op uw route een knooppunt nadert zal de Snooper Bus & Coach S8110 u van te voren een duidelijk overzicht van het knooppunt op het scherm laten zien. Mocht u van rijbaan moeten wisselen dan zal de Bus & Coach S8110 u tijdig en duidelijk op het scherm begeleiden naar de juiste rijbaan.

My Speed
De Snooper Bus & Coach S8110 beschikt over My Speed dat houdt in dat hij alle maximum snelheden op alle wegen kent en weergeeft op uw scherm. U kunt de functie instellen als auto of bus en touringcar. Hij kan u een waarschuwing geven in de vorm van een geluidssignaal wanneer u de maximum snelheid overschrijdt.

Route Timer
De Snooper Bus & Coach S8110 beschikt over een Route Klok wat inhoud dat de Bus & Coach bijhoudt hoeveel km's en hoeveel tijd u gereden hebt. Het systeem aangeven wanneer het verstandig is om pauze te nemen.

Letter grote en postcode navigeren
U kunt de grootte van de tekst op het beeldscherm aanpassen zodat u straatnamen beter kunt lezen. Ook kunt u niet alleen navigeren op postcode maar ook op coördinaten. Dit is handig wanneer u naar en nieuwbouwwijk of bosbouw moet die nog niet opgeleverd zijn en waar nog geen straatnaam van bekend is.

Personenauto
Wilt u de Snooper Bus & Coach S8110 ook gebruiken in uw personenauto? Dat kan door in het menu te wisselen van bus naar auto.

Achteruitrijcamera
Voor de Snooper S8110 is Bus & Coach is een achteruitrij camera leverbaar. Deze is makkelijk te mnteren en aan te sluiten op de S8100 Bus & Coach. De camera van goede kwaliteti en is waterbestendig. Zo kunt u tijdens het achteruit rijden de camera beelden op het scherm van Navigatie zien zodat ongelukken en schades kunnen worden voorkomen.

TMC Traffic-informatietechnologie - GRATIS!
Als u bus of touringcar chauffeur van beroep bent, weet u hoe belangrijk het is te weten wat u onderweg kunt verwachten. De juiste en betrouwbare informatie zorgt ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt. De TMC-informatie van Snooper wordt geleverd door IT IS, waarschijnlijk de beste leverancier van verkeersinformatie in Europa. De verkeersinformatie wordt vanuit honderdduizenden voertuigen en sensoren in heel Europa toegeleverd, zodat u altijd de meest recente informatie heeft. Het bereik en de nauwkeurigheid zijn veel beter dan die van systemen die alleen vaste sensoren gebruiken, dus krijgt u een veel betere service.

De TMC-service van de Snooper Bus & Coach systemen houdt u op de hoogte van alle verkeersincidenten in het hele land en geeft ze in een lijst op volgorde vanaf uw huidige positie weer. Naast dit overzicht kunt u er ook voor kiezen de verkeersincidenten weer te geven die op de door u geprogrammeerde route op het systeem voorkomen.

Meer dan 2 miljoen nuttige plaatsen in Europa
De lijst met Bus & Touringcar nuttige plaatsen bevat een uitgebreide lijst met parkeerplaaten, hotels, restaurants, benzinestations, flitscamera’s, golfbanen, geldautomaten, luchthavens, treinstations, winkels en nog veel meer. Met een druk op de knop wordt u naar uw bestemming geleid.

Bluetooth-handsfreetechnologie
Nu is de wet makkelijk na te leven. De Snooper S8110 Bus & Coach is uitgerust met Bluetooth-handsfree technologie, zodat wanneer u onderweg moet bellen, dat veilig kan gebeuren en u beide handen aan het stuur kunt houden. Als optionele extra is een uitbreidingsmicrofoon verkrijgbaar; ideaal voor voertuigen die veel achtergrondlawaai maken.

Bekroonde flitscamera-locatietechnologie
De Snooper Bus & Coach systemen zijn het enige navigatiesystemen dat u waarschuwt voor flitscamera’s die specifiek zijn voor de klasse van het voertuig dat u bestuurt. Bovendien kunt u de flitscamera database 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis updaten. De Snooper Bus & Coach systemen maken gebruik van de unieke AURA-database, die dagelijks wordt bijgewerkt. Dus zodra een nieuwe camera is toegevoegd, kunt u deze gratis downloaden – want alles minder dan 100% is gewoon geen optie. De Snooper Bus & Coach systemen leiden u moeiteloos van A naar B en zorgen ervoor dat u daar zonder bekeuringen komt.

Geavanceerde kaarten op straatniveau met unieke Bus & Coach-routeplanning
Bus & Coach maakt gebruik van de nieuwste Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)-gegevens, erkend als marktleider op het gebied van digitale kaarten op straatniveau , met rijbaan assistent en navigeren op afslagnummer of postcode. Zo wordt u probleemloos van A naar B geleid via de meest optimale route.

Kaartdekking 48 landen:
Andorra, Albanië, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Groot Brittanië, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië,, Kazachstan, Kosovo, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië,Slovenië, Slowakije, Spanje,+ Canarische Eilanden, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Zweden, Zwitserland.

Specificaties Snooper S8110 Bus & Coach:

 • TMC gratis file- en verkeersinformatie technologie
 • LifeTime service (gratis levenslange* software en wegenkaarten updates)
 • Compatibel met Tyre Pilot
 • Kaartdekking: Europa
 • Kaartdatabank: Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
 • Rijbaanbegeleiding
 • Navigeren op afslag en postcode
 • Navigeren op coördinaten
 • Route Timer
 • My Route
 • My Speed
 • Begrenzer functie
 • Knooppunt & Afslag Beeld
 • Nederlandstalig
 • Flitspaalverklikker
 • TV-Functie (DVB-T2)
 • Ingebouwde TRIG RF (CSR) GPS antenne
 • Externe luidspreker aansluiting
 • Interne luidspreker
 • Besturingssysteem: OS WinCE 6.0
 • USB-versie: 3.0
 • Bluetooth®-handsfree
 • Schermtype: TFT LCD
 • Schermdiagonaal: 17.8 cm (7 inch)
 • Schermresolutie: 800 x 480
 • Kleurenscherm: Ja
 • Geheugenkaart: Micro-SD
 • Touchscreen
 • TMC-ontvanger
 • Voeding DC-invoer 12V of 24 Volt
 • Type accu: Li-ion-batterij 1800 mAh
 • Afmetingen (BxHXD): 182 mm x 109 mm x 20 mm
 • Kleur: Zwart
 • Pc-systeemvereisten: Windows 7, 8, 8.1 en Windows 10
 • Fabrieksgarantie: 1 jaar

*Levenslange software en kaartupdates zolang als de levensduur van het navigatiesysteem.

Optioneel verkrijgbare accessoires

 • Zonnekap
 • Tyre Pilot bandenspanning controlesysteem

Inhoud verpakking:

 • 1 x Snooper S8110 Bus & Coach
 • 1 x Micro SD kaart met Bus & Coach Software/Wegenkaart
 • 1 x Zuignapbevestiging
 • 1 x Dashboardhouder
 • 1 x Auto laadsnoer 12 & 24 Volt 
 • 1 x TMC Antenne
 • 1 x Mini USB kabel
 • 1 x Hardschalige Beschermhoes

Kenmerken

Fabrikant: Snooper
Artikelnummer: NABUS811
Barcode: 4260456382914
Levertijd: 1-2 Werkdagen
Kaartdekking: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Joegoslavische Rep. Macedonië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, San Marino, Schotland, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Turkije, Vaticaan, Wales, Zweden, Zwitserland.
Software: Bus en Coach
Postcode navigeren: Ja
Coordinaat navigeren: Ja
Rijbaan begeleiding: Ja
Afslag aanduiding: Ja
Multi-route: Ja
My-speed: Ja
Route Timer: Ja
Poi’s lijst: Ja
Bluetooth: Ja
USB versie: 2.0
Besturings systeem: WinCE 6.0 Core Edition
Processor: SiRF Atlas VI processor 800mHz
TMC: Ja
Schermdiagonaal: 17,8cm (7 inch)
Schermtype: 7-inch TFT-LCD Touchscreen
Schermresolutie: 800 x 480
Schermkleur: 24 bit True Colour
2D/3D view: Ja
Voedingsspanning: 12, 24 of 220 Volt
Externe antenne aansluiting: Nee
Externe luidspreker aansluiting: Ja
Geheugenkaart: Micro SD
Bluetooth handsfree: Ja
TV Functie: Ja
Telefoon Functie: Ja
MP3/4 speler Functie: Ja
Batterij: Li-ion-batterij 1800 mAh
Gewicht: 370 Gram
Afmetingen L x B x H ( cm ): 18.1 x 10.9 x 2.0
Accessoires: Gratis Levenslange kaartupdates
DVR Functie: Nee
DVB-T Tuner: Ja
Kaart databank: Europa Here™ Maps for Life (voorheen Navteq)
Interne antenne: Ja
Interne Luidspreker: Ja

Wilt u meer weten over Snooper S8110 Bus & Coach?

Of neem contact op

+31(0)6 2867 1007 ● Bereikbaar tot 17:00 uur.

Snooper S8110 Bus & Coach is toegevoegd aan uw winkelwagen!

Maak uw bestelling compleet

Truck-navigatie.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Truck-navigatie.nl voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Lees meer
Akkoord