Contact en levering bestellingen

UPDATES / FOUTMELDINGEN
Indien u een vraag heeft over updates van uw snooper navigatie of als uw snooper navigatie een foutmelding aangeeft kunt u een e-mail sturen naar customer@snooper.eu 

BEREIKBAARHEID KLANTENSERVICE
Het aantal bestellingen en e-mails is het laatste jaar enorm toegenomen waardoor wij het alsmaar drukker krijgen met het inpakken en afhandelen van uw bestelling en staan onder tijdsdruk vanwege de pakket ophaaltijden van onze vervoerders. Wij blijven ons best doen om uw mail of bericht via onze website zo snel mogelijk te beantwoorden (binnen 48 uur) en vragen hiervoor om uw begrip wanneer u een mail of bericht via onze website heeft gestuurd.

TELEFONISCH BEREIKBAAR
Telefonisch zijn wij niet bereikbaar vanwege onze bedrijfswerkzaamheden. Daarom vragen wij ook om een email te sturen met uw vraag. Wij zullen, als het overdag niet lukt, vaak in de avond uren uw email beantwoorden. 

AFHALEN BESTELLING
De optie om uw bestelling zelf op te halen is alleen mogelijk tenzij dit op afspraak wordt gedaan met inachtneming van de regels van het RIVM.  

LEVERTIJD BESTELLING

  • Bestellingen die vóór 15.00uur zijn geplaatst en betaald worden doorgaans dezelfde dag verzonden (mits voorradig, anders krijgt u hier een email bericht over) en binnen 2 werkdagen op uw adres aangeboden door een pakketbezorger/ster. Houdt wel rekening met eventuele vertraging door de enorme drukte bij de pakketvervoerders. Het kan zijn dat een pakket langer onderweg is.
  • Bestellingen die na 15.00uur zijn geplaatst en betaald worden de volgende werkdag verzonden en binnen 2 werkdagen bij u aangeboden. Houdt hierbij wel rekening met eventuele vertraging door de enorme drukte bij de pakketvervoerders.
  • Leveringen in België en Duitsland hebben doorgaans een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. 
  • Uiteraard krijgt u van ons een track&trace code voor uw pakket per mail.

Doordat de druk op de post- en pakket bezorgdiensten enorm is toegenomen, kunnen wij niet in alle gevallen de aangegeven levertijden waarborgen. Wij vragen u om rekening te houden met vertragingen en dus langere levertijden.

Om uw pakket alsnog zo snel mogelijk bij u te kunnen bezorgen hebben wij ervoor gekozen om naast PostNL nu ook GLS in te zetten als bezorgdienst. U ontvangt van de desbetreffende vervoerder een e-mail met de tracking (track&trace) van uw pakket.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de informatiepagina van PostNL en GLS

Truck-Navigatie

Tweede Dwarsdiep 7
9515PP Gasselternijveenschemond

KvK nummer: 59768185
BTW nummer: NL853636795B01

T: Tijdelijk alleen per mail bereikbaar
E: snoopernavigatie@gmail.com

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 – 17:00
Woensdag10:00 – 17:00
Donderdag10:00 – 17:00
Vrijdag10:00 – 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten